Tabii ki önemli. Kullandin ya.Benim oyum önemsiz mi![]()
Tabii ki önemli. Kullandin ya.Benim oyum önemsiz mi![]()
Evet kullandımTabii ki önemli. Kullandin ya.![]()
Ilk senin oylarini mi aciklayayim?Evet kullandım![]()
Artık bir önemi kalmadı istediğin zaman açıklayabilirsinIlk senin oylarini mi aciklayayim?![]()
Güzel puan verirseniz pişman olmam@bazinga geçen hafta Gitme Kal sebebi ile artı 1 puan kapmıştın. Bu hafta -1 veya -2 düşünebilirim. Dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
Bir kaç şarkı çok yakın birbirine. Kafadan ilk 2 belli bende o net. 1 puanımda hazır gibi ama o kişiye 2 puan verebilirim. Recaplarda değişebilir durum.
Bakalım @dreamy değiştirdi diye pişman olacak mı.
@xemrexxx yine ballı oldu gibime geliyor
Bilmiyorum benim seçtiğim şarkı daha bilindik bence. Shakira’yı seçseydim de isimden kurtarırdım neyse ya bekleyip görelim. Elenmesem yeter.Chantaje'yi neden secmedigini sorabilir miyim?![]()
Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @ForumdashZaten yabancı şarkı etkinliği bittiği için Isot ile ortalıkta bitti. Öküz öldü ortaklık bitti Isot@Çiğdem
Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Beni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.Aynen karşim öküz öldü ortaklık bitti. Boş yere dedelere isyan ettin o kadar.@Forumdash
Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Öküz kimdi de öldüAynen karşim öküz öldü ortaklık bitti. Boş yere dedelere isyan ettin o kadar.@Forumdash
Elenirsen üzülme evladım kapımız açık her daimBeni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.
![]()
Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱
Öküz kimdi de öldü![]()
Beni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.
![]()
3 kişi mi yöneteceğiz aynı hesabı.
Ah dedeciğim unutmuşum, sonuçlara göre dedeliğini göreceğiz artık..Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱
Öküz kimdi de öldü![]()
Asıl sen kullanmışsın beni...İşim bitti senle ne yaparsan yap. O aile zaten seni kullanıyor. Ben yine işim düşünce arayı bozarım![]()
Zaten giderek az yarişmacı kaldı. Sana 2 bile versem cok iyi puan sayılır asfaghdasjAh dedeciğim unutmuşum, sonuçlara göre dedeliğini göreceğiz artık..
Asıl sen kullanmışsın beni...![]()