ahahah bakmaya başladim bilegebertirim seni .ss
![HSlI5g.gif](https://i.makeagif.com/media/4-11-2016/HSlI5g.gif)
ahahah bakmaya başladim bilegebertirim seni .ss
1 puanlara hazır ol öyleyseahahah bakmaya başladim bileFikir canlansın kafamda yapıcam bişeyler
![]()
1 puanlara hazır ol öyleyse![]()
MS de güllü serhat diye bu şekilde sunardık oylarınıahahah bakmaya başladim bileFikir canlansın kafamda yapıcam bişeyler
![]()
iyi halt ettin .ss
Zevksiz yılannnssssssssİki fotoyuda acemi buldum@Forumdash @mrt-06
Atoş'un foto daha bütün duruyor. Faruk'un fotonun renkleri uyumlu. İkisi de kötü ama@Çiğdem
Ben de teşekkürümü öyle ederim
@Forumdash kıskanmış seni pis moruk @mrt-06 dan .ss @serhatt @xemrexxxArkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 83037
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem
![]()
![]()
@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
![]()
Zevksiz yılannnssssssss
Kuduruyor beni elinden kaçırcak diye
Mesela yılan koyayım mıSenin renk tonlaması daha güzel olmuş ama çerçeve gibi duruyor sadece biraz büyük kalmış Atoş fotoda. Aralarına bi kişi daha ekle![]()
Nasıl ezberden konusma bu böyle
Önce huzur evine gelip elimi öpecekYok torunu koy araya.![]()
Etiket atsaydın banane.Nasıl ezberden konusma bu böyle10 tane basın acıklaması yaptık okusana
![]()
Önce huzur evine gelip elimi öpecek![]()