Kurtlar yer inş. .ss
Kurtlar yer inş. .ss
Aç gözlüler
Arkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 83037
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem
![]()
![]()
@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
![]()
Önceki hali daha iyiydi.![]()
![]()
İki fotoyuda acemi buldum@Forumdash @mrt-06
Atoş'un foto daha bütün duruyor. Faruk'un fotonun renkleri uyumlu. İkisi de kötü ama@Çiğdem
@Forumdash Renk uyumu evet @mrt-06 da bize uymuş rengi ama güncellleme sebebi atacanı aramızdan atmak içinmiş 😱😱😱
Cevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.
Cevabı gelecek...
Şaşırtmadı programın sahibi.. @ÇiğdemAaaaa😱😱 Bu alaman dazlağı iyice sazı eline almış. Forumda resmen subliminal mesaj veriyor adminlerde buna müsade ediyor 😱 Rachel'i derhal yabancı şubeye bildiriyor.
@xemrexxx @Çiğdem @eskici @Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx @Özgür @serhatt @denizz19 @alperuz @Bully @Ahmed @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy @Turkuazz
Cevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.![]()
Tahmin etmiştim aslında, beni kıskandığını..Seni nasıl kıskanmış. Bende diyorum neresi olmadı fotonun. Çok şeytan bu Faruk![]()
Tahmin etmiştim aslında, beni kıskandığını..![]()
Atıcam merak etmeOylama için son saatler, sadecd sizin oylarınız kaldı.
@tolgab @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @Dosi @yigit_00
Dede bunayınca böyle olduk.Yine ailede çatırdamalar başladı. Sonra yine suçu bana atarsınız. Sen bizim aramızı bozuyorsun diye. Halbuki temel sağlam değil.![]()
Aaa yolla gelsin cnm @ForumdashCevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.![]()