Yaa sen nasıl bir kralsın. Adamın gönlünü almak için ilk kez şarkı paylaşıyor reis.
Bence onu seçin genede.Kaar veremedim. Başka dilde seçsek herkes bilindik turkce olarak coverlanmiş yada turkiyede aşina olan şarkılari secicekler. Yine elimizde patlayan bi hafta olacak Grammyde en azından performans izlerdik
Bu hafta son ikide kalan 2 arkadas random gibi her mesajima olur olmaz diss atiyorlar.Diss yedim mesajında bile diss yemişsin.
Ben daha iyisini seçmiştim kullandırtmadılar. SsŞarkını ben seçtim teşekkür et
Ask olsun Ali Ozan, naptim ben...hak ettin bence sen bunu iptal et arabeski sayma @kerem
Beter olsunDiss yedim mesajında bile diss yemişsin.
Yazık be.Beter olsun
arabesk kötü seçimdi farklılık işte rekor kırma @keremAsk olsun Ali Ozan, naptim ben...
Git nesli tükenen pandalara acıYazık be.
Beni üzmeye hakkın yok.Git nesli tükenen pandalara acı
1 alan elenirse yada boşver büyüsü bozulmasın. Yarışma bitince genel yorumunda belirtirsin . Bundan sonra tutturamasam dahi şuana kadarki başarım yeterliHaftaya istiyorsan ekleyeyim o zaman.
@eskici eskicilik yapıp elendıBeni kim eleyebilir be
Şaşırtmadı@eskici eskicilik yapıp elendı
Gereken yerlere diss attim ve rahatladim.1 alan elenirse yada boşver büyüsü bozulmasın. Yarışma bitince genel yorumunda belirtirsin . Bundan sonra tutturamasam dahi şuana kadarki başarım yeterli
Şarkını ben seçtim teşekkür et
@xemrexxx yarışma sürerken atıyordu yarışma bitincede yerini @eskici e bırakmıs kıymetini bilmiyorlar @Forumdash
Diss yedim mesajında bile diss yemişsin.
Kaar veremedim. Başka dilde seçsek herkes bilindik turkce olarak coverlanmiş yada turkiyede aşina olan şarkılari secicekler. Yine elimizde patlayan bi hafta olacak Grammyde en azından performans izlerdik @Çiğdem @kerem @sokak sanati @Bully
Kalmamın şerefine @serhatt a ellerimle pasta yediricem @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Angelica @MasacRE @Dosi
Haklısın.