Keith Long
Favori Üye
koronalı maça gideceksin @keremNe sürprizi?
koronalı maça gideceksin @keremNe sürprizi?
Yani doğru evet akrabalardan var bildiklerim
Ozaman 16 yıl teknoloji bilmeden büyüdüm diye böyleyim sanırım iyikide böyleyiz @mrt-06 @The_Erinch
Catlayin.Alamancı denir ayrıca Alamanya o ülkedinin adı @kerem nerede yaşadını bilmiyor @sokak sanati @xemrexxx
Halk beni seçti pis oyunlara prim vermedi
Sen çatla beee bak fotonu attırma bana @Forumdash @xemrexxxCatlayin.
Ispanyolcu, Italyanci, Türkcü, Kürtcü, Arapci yok ama Almanci var cok sacma ki ben Almanci degilim anlayin sunu. @Forumdash
Beni kim eleyebilir beBen bukez gerçekten yanılmak istedim ama yok yok elenenler illa sonlarda olacak listemde😏Açıklmamın başında 1 ve 2 puan sıralamasında kararsızım dedim sonra artı 1 puan verdim.
@xemrexxx eksi puan alacak olmasına rağmen hissetmedim eleneceğini
Bu gidişle birinci ol bari.Halk beni seçti pis oyunlara prim vermedi
Teknoloji olmadan yaşamak çok güzeldi 90lara bir konu hazırlamak istiyorum zaten yakında @Forumdash
Ay bnm gibi marka elenmez tabi@xemrexxx yine Esmaliğını konuşturdu ve her şeye rağmen elenmedi. Oy verse puan bile alırdı.
Teknoloji olmadan yaşamak çok güzeldi 90lara bir konu hazırlamak istiyorum zaten yakında @Forumdash
Harika.. hertürlü katkı yaparım, nostaljik röp bile varım. Şöyle bizim gibi yaşlı kurtların olduğu bir söyleşi 😉 @ForumdashTeknoloji olmadan yaşamak çok güzeldi 90lara bir konu hazırlamak istiyorum zaten yakında @Forumdash
Ay bnm gibi marka elenmez tabi
@xemrexxx yarışma sürerken atıyordu yarışma bitincede yerini @eskici e bırakmıs kıymetini bilmiyorlar @Forumdash2 saatte 250 tane diss yemisim.
Diss yedim mesajında bile diss yemişsin.2 saatte 250 tane diss yemisim.
Kaar veremedim. Başka dilde seçsek herkes bilindik turkce olarak coverlanmiş yada turkiyede aşina olan şarkılari secicekler. Yine elimizde patlayan bi hafta olacak Grammyde en azından performans izlerdik @Çiğdem @kerem @sokak sanati @Bully@Forumdash ve @Çiğdem Oy verdiniz mi?
hak ettin bence sen bunu iptal et arabeski sayma @kerem2 saatte 250 tane diss yemisim.