Bencede .ss
Bencede .ss
Hezimete uğradı ya ondan .ss
İşte dikkatli karar verelim abicim anketide sonra şarkıyıda @kerem yine 2 gün bizle uğraşırMiss gibi şarkım vardi ama itiraz edildiği için geri çektim.
@Ahmed in şarkısı da aynı turdu ve 1.oldu( Başlatıyorum dramayı yazmaya) ne kadar haklı ve adeletli bi hafta oldu bilemicemBİr çok şarkı değiştirildi türü farklı diye oysa hepsi arabesk denecek turde şarkıydıGitti bizim millet protest müziğe oy verdi@kerem @sokak sanati
Türkçem yetmedi. Banamə laf var onu bile anlamadım.Miss gibi şarkım vardi ama itiraz edildiği için geri çektim.
@Ahmed in şarkısı da aynı turdu ve 1.oldu( Başlatıyorum dramayı yazmaya) ne kadar haklı ve adeletli bi hafta oldu bilemicemBİr çok şarkı değiştirildi türü farklı diye oysa hepsi arabesk denecek turde şarkıydıGitti bizim millet protest müziğe oy verdi@kerem @sokak sanati
Ben bukez gerçekten yanılmak istedim ama yok yok elenenler illa sonlarda olacak listemde😏Açıklmamın başında 1 ve 2 puan sıralamasında kararsızım dedim sonra artı 1 puan verdim.Tesekkürler.Yine tutturmus gibi oldun.
O kısıtlı olabilir ben sonra kullanıcam zaten senin kullandına kullanıcam birlikte seçicemiz içinBence grammy verelim@Bully
Teknoloji manyaklarina autotune şarkılariyla buyumuş nesillere bişeyler öğretmeliyiz
Çekemeyenler bir bir kendini belli etmeye başladı.
Takip edeceğim İkinizide 😎
Yukarda konusalımO kısıtlı olabilir ben sonra kullanıcam zaten senin kullandına kullanıcam birlikte seçicemiz için@sokak sanati @Bully @kerem
Hiç hayatlarında kurşun kalem başıyla bant sarmışlar mıdır ?Teknoloji manyaklarina autotune şarkılariyla buyumuş nesillere bişeyler öğretmeliyizBu bizim boynumuzun borcu kefaretimiz@Çiğdem
Cok iyi bir sarki secmedim zaten, iyi de gitmemis, @eskici Ferdi Tayfur ile gelseydi o elenirdi mesela.Ben bukez gerçekten yanılmak istedim ama yok yok elenenler illa sonlarda olacak listemde😏Açıklmamın başında 1 ve 2 puan sıralamasında kararsızım dedim sonra artı 1 puan verdim.
@xemrexxx eksi puan alacak olmasına rağmen hissetmedim eleneceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?