Çok fenasın.Seninki gelince ifsalayacagim hepsini ona.![]()
Çok fenasın.![]()
Ay beğeniliyorum napiim.![]()
Bi de nışanlım beni alıntı yapmıyor, çekingen çocuk beğendim.![]()
Beni katmamışsın, iyi bari.
seninle ayrı ilgilenicemBeni katmamışsın, iyi bari.![]()
Bi de nışanlım beni alıntı yapmıyor, çekingen çocuk beğendim.![]()
Ahmed de bir öyle bir böyle davranıyor anlamadım
Gözümüzün önünde kötü yola düştü çocuk... @dreamy![]()
Ahmed de bir öyle bir böyle davranıyor anlamadım![]()
Şehro kendisini kışkırtanların gerçek niyetini anlayacak bir gün.Sen profiline şehrazat'ı koymayı utanmadın mı onu söyle ilk önce![]()
Bu olaydan önce küsmüşlerdi zaten.Şehrazat ile sevgili oldukları iddiaydı sadece.
![]()
İzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vayİhtiyacım olan oy geldi.İzmir gibisin be güvendiğim kale.
Kaliteden anlıyorsun canım her zamanki gibi.
@MasacRE
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebriklerTeşekkürler @MasacRE fena değil bu sefer![]()
3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman
Teşekkür ederimİzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vayGeçmiş olsun
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebrikler
3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman![]()
2000'ler yerli pop seçilecek sanırım. Yine Gülşen ile gelirsen çok beklersin tam puanı yalnız diyeyim sanaTeşekkür ederimdur bakalım haftaya tam puanını bekliyorum
![]()
Millet yoklukta puanlara açİzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vayGeçmiş olsun
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebrikler
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman![]()
Ben bardağa dolu tarafından bakıp olumlulara bakmayı tercih ediyorumMillet yoklukta puanlara açYArişmacılar azalıyor, ne kadar olumsuz tepki alırsan onlar dikkate al
@kerem Çünkü gerçektir
![]()
Niye Gülşen’i sevmiyor musun2000'ler yerli pop seçilecek sanırım. Yine Gülşen ile gelirsen çok beklersin tam puanı yalnız diyeyim sana![]()