TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta Sonuçları

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
hoşt be sen ve @serhatt ın tipini görünce insan sinir oluyor hep resmen evrimin kanıtısınız:A @Ahmed
resim_klV1N0bDNGRERHR.jpeg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Şehro kendisini kışkırtanların gerçek niyetini anlayacak bir gün. :A

Ayol kadının sevgilisini çalmış Gülben. Ne kışkırtması. Yine yanıklıģı tutmuş Gülben'in. Sevgili görünce hemen atlamış adamın üstüne Şehrazat falan dinlemeden.:A @xemrexxx @alperuz

Ayol kadının sevgilisini çalmış Gülben. Ne kışkırtması. Yine yanıklıģı tutmuş Gülben'in. Sevgili görünce hemen atlamış adamın üstüne Şehrazat falan dinlemeden.:A @xemrexxx @alperuz
Bu olaydan önce küsmüşlerdi zaten. :A Şehrazat ile sevgili oldukları iddiaydı sadece. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
İhtiyacım olan oy geldi. :A İzmir gibisin be güvendiğim kale. :A Kaliteden anlıyorsun canım her zamanki gibi. :Z @MasacRE
İzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vay :T: Geçmiş olsun :(
Teşekkürler @MasacRE fena değil bu sefer :A
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebrikler :A
K A L P S İ Z S İ N... @MasacRE

3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana :A
Çook teşekkürler beethovenin kulaği:bhr: @MasacRE
hayyyy ben senin müzk zevkini :bağır:
Beethoven_2_film.jpg
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman :A

İzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vay :T: Geçmiş olsun :(

3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana :A

5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman :A
Teşekkür ederim :A dur bakalım haftaya tam puanını bekliyorum :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE

Millet yoklukta puanlara aç :F YArişmacılar azalıyor, ne kadar olumsuz tepki alırsan onlar dikkate al:A @kerem Çünkü gerçektir:A

• Güldürdün
Reactions: kerem and MasacRE