Çok fenasın.Seninki gelince ifsalayacagim hepsini ona.
Çok fenasın.
Ay beğeniliyorum napiim.
Bi de nışanlım beni alıntı yapmıyor, çekingen çocuk beğendim.
Beni katmamışsın, iyi bari.
seninle ayrı ilgilenicemBeni katmamışsın, iyi bari.
Bi de nışanlım beni alıntı yapmıyor, çekingen çocuk beğendim.
Ahmed de bir öyle bir böyle davranıyor anlamadım
Gözümüzün önünde kötü yola düştü çocuk... @dreamy
Ahmed de bir öyle bir böyle davranıyor anlamadım
Şehro kendisini kışkırtanların gerçek niyetini anlayacak bir gün.Sen profiline şehrazat'ı koymayı utanmadın mı onu söyle ilk önce
Bu olaydan önce küsmüşlerdi zaten. Şehrazat ile sevgili oldukları iddiaydı sadece.
İzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vay Geçmiş olsunİhtiyacım olan oy geldi. İzmir gibisin be güvendiğim kale. Kaliteden anlıyorsun canım her zamanki gibi. @MasacRE
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebriklerTeşekkürler @MasacRE fena değil bu sefer
3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman
Teşekkür ederim dur bakalım haftaya tam puanını bekliyorumİzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vay Geçmiş olsun
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebrikler
3 puan bile fazla aslında ama diğer iki şarkı çok kötüydü, mecbur kaldım bu puana
5 tane harika atılmış muhteşem oylarıma, demek ki çok beğenilmiş sorun sende o zaman
2000'ler yerli pop seçilecek sanırım. Yine Gülşen ile gelirsen çok beklersin tam puanı yalnız diyeyim sanaTeşekkür ederim dur bakalım haftaya tam puanını bekliyorum
Millet yoklukta puanlara aç YArişmacılar azalıyor, ne kadar olumsuz tepki alırsan onlar dikkate al @kerem Çünkü gerçektirİzmir oyları geldi ama kurtaramadı seni. Çok büyük de farkla elenmişsin, vay zevksizler vay Geçmiş olsun
Rekor puanını aldın benden, haftayı da birinci bitirmişsin tebrikler
Ben bardağa dolu tarafından bakıp olumlulara bakmayı tercih ediyorumMillet yoklukta puanlara aç YArişmacılar azalıyor, ne kadar olumsuz tepki alırsan onlar dikkate al @kerem Çünkü gerçektir
Niye Gülşen’i sevmiyor musun2000'ler yerli pop seçilecek sanırım. Yine Gülşen ile gelirsen çok beklersin tam puanı yalnız diyeyim sana