Gülsen sevmeyen de ne bileyim.Yok ben direkt sevmediğim isimler olduğundan tam puan alamazsınız diye dedim, başka bir sebebi yok yani![]()
Gülsen sevmeyen de ne bileyim.Yok ben direkt sevmediğim isimler olduğundan tam puan alamazsınız diye dedim, başka bir sebebi yok yani![]()
Çok oynak şarkılar yapıyor, ben sevmem öyle şarkılarıGülsen sevmeyen de ne bileyim.@Çiğdem
Oynak mi, Gülsenden bahsettigine emin misin?Çok oynak şarkılar yapıyor, ben sevmem öyle şarkıları![]()
EvetOynak mi, Gülsenden bahsettigine emin misin?![]()
Tam tersine 2000'li yillarda Gülsen'in cok güzel slowlari var bence, onlarla gelen illa ki olur ki Gülsen'in hareketli sarkilari oynak degil onu da söyleyeyim.EvetSlow şarkıları da var deme hiç, onlarla gelmezler çünkü
![]()
Pek sanmıyorum ama göreceğiz bakalımTam tersine 2000'li yillarda Gülsen'in cok güzle slowlari var bence, onlarla gelen illa ki olur ki Gülsen'in hareketli sarkilari oynak degil on uda söyleyeyim.![]()
Tamam o zaman senin tam verdiğin puanı da önemsemek gerekmıyor o zamanYok ben direkt sevmediğim isimler olduğundan tam puan alamazsınız diye dedim, başka bir sebebi yok yani![]()
EvetSlow şarkıları da var deme hiç, onlarla gelmezler çünkü
![]()
Slowla gelsinler gibi bir seçenek olsa bile kafadan sevmediğim sanatçılar dedi boşuna direnmeTam tersine 2000'li yillarda Gülsen'in cok güzel slowlari var bence, onlarla gelen illa ki olur ki Gülsen'in hareketli sarkilari oynak degil onu da söyleyeyim.![]()
Korkmaya başladım kendimden.Bu gece Hepsi küllerinden doğacak... Yeni şarkı haberi gelirse şaşırmam.![]()
Bende son 10 gündür gruba sardım onun üstüne bu gelişmelerin olması.
Şaka mı. 😱
Nolur hepsi 1 araya gelsin.
Yakin arkadastilar zaten, insallah ama umudum kalmadi artik.
Cemre ve Gülcin bir daha asla yan yana gelmez.@xBUGRAx
Eren'le Gülçin dizide de saftı zaten. Cemre kendini başrol sanıp kasılıyordu hiç sevmezdim![]()
Ben Yasemin'ciydim ona noldu hala anlamadim. Ne kasinti ne de safti.Cemre çok cadı bence de.![]()