Sana güvenim tam.O iş bende tatlım![]()
Nesi var be yaşındaO yaşta '😱
Onu etiketlemem onun adına lütuf
Görürsün seni attırıncaO iş yaş yani@alperuz
Yabancıları alt sıralara koyanın oyları geçersiz sayılsın demişsin, ben de üzerime alındım haliyleSebep? 😡
Birinci olmuşum ben şokSonuclar aciklanmistir, herkese tesekkürler.
Ankete oy vermeyi unutmayin.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Uydurmalarından gına geldi .ss
Sen 35 oldun o da 55 vardırUydurmalarından gına geldi .ss
25'im daha hoşt .ssSen 35 oldun o da 55 vardır![]()
Rica ederim yarismalarin n büyük renklerinden birisin kuskusuz, her hafta biri gidiyor iste... Önce @Yiğitt, sonra @denizz19 simdi de sen... Gercekten erken finali yasiyoruz, cok iddiali yarismacilar bir bir eleniyor.Pek bir şey demek istemiyorum. Sadece her hafta elimden geleni yaptığımı ve kolaya kaçmayan, kaliteli şarkılarla geldiğimi biliyorum.
Kalan arkadaşlara başarılar...
Tekrardan emeklerin için teşekkür ederim.@kerem
Şarkım on numaraydı hakettimHani eleniyordun ortalama iyi gitmişsin abicim @Forumdash![]()
![]()
Puan almak iyi geldi sizlerede tebrikler @xBUGRAx bekliyordum ve @eskici şaşırttı
Emeklerine sağlık @kerem ve üzüldüm @Özgür gerçekten zayıf kalmıstı![]()
Beraber konser de vermislerdi.Hepinize çoook teşekkür ederim muhteşem şarkımın farkındaliğini vardiğiniz için1-2-3 puan verenler saolun
Ayrıca Anneler Gününüz de kutlu olsun
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu