O iş yaş yani @alperuzO iş bende tatlım
Sana güvenim tam.O iş bende tatlım
Nesi var be yaşındaO yaşta '😱
Onu etiketlemem onun adına lütufYapımcıya hakaret 😱 @kerem diskalifiye edilmeli bu yarışmacı.
Görürsün seni attırıncaO iş yaş yani @alperuz
Yabancıları alt sıralara koyanın oyları geçersiz sayılsın demişsin, ben de üzerime alındım haliyleSebep? 😡
Birinci olmuşum ben şokSonuclar aciklanmistir, herkese tesekkürler.
Ankete oy vermeyi unutmayin.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Uydurmalarından gına geldi .ss
Sen 35 oldun o da 55 vardırUydurmalarından gına geldi .ss
25'im daha hoşt .ssSen 35 oldun o da 55 vardır
Rica ederim yarismalarin n büyük renklerinden birisin kuskusuz, her hafta biri gidiyor iste... Önce @Yiğitt, sonra @denizz19 simdi de sen... Gercekten erken finali yasiyoruz, cok iddiali yarismacilar bir bir eleniyor. @Çiğdem @Forumdash @eskici @xBUGRAx @bazinga @xemrexxx @dreamy @AhmedPek bir şey demek istemiyorum. Sadece her hafta elimden geleni yaptığımı ve kolaya kaçmayan, kaliteli şarkılarla geldiğimi biliyorum.
Kalan arkadaşlara başarılar...
Tekrardan emeklerin için teşekkür ederim. @kerem
Şarkım on numaraydı hakettimHani eleniyordun ortalama iyi gitmişsin abicim @Forumdash
Puan almak iyi geldi sizlerede tebrikler @xBUGRAx bekliyordum ve @eskici şaşırttı
Emeklerine sağlık @kerem ve üzüldüm @Özgür gerçekten zayıf kalmıstı
Beraber konser de vermislerdi. Cizreli Mehmet'in sesine kurban. @Dosi @ÖzgürHepinize çoook teşekkür ederim muhteşem şarkımın farkındaliğini vardiğiniz için 1-2-3 puan verenler saolun
Ayrıca Anneler Gününüz de kutlu olsun
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu