Sen bana daha düşük verdin galibaBen sana kaç vermişim Evet kötü değil
Sen bana daha düşük verdin galibaBen sana kaç vermişim Evet kötü değil
Bumu iyi çok güvenmiştim şarkıma senin de popüler oldugu zamanı hatırlattiğin anda Meğerse öyle bişey yokmuş anladık Şimdi onla tşk etcem@xBUGRAx @eskici Tebrikler. @Çiğdem tahmin ettiğim gibi ilk sıralardasın
@bazinga 1 puan fazla alsa oda alıyormuş final puanı ama. Az önce keşke bana iki puan fazla versiydin Çiğdem deyip aç gözlülük yapmış. Herkes hakettiği gibi
@Özgür Demiştim. MFÖ 'nün son dönemde çok antipati kazamasından dolayı bunu yaşadın @mesmeso61 gibi.
@Forumdash İyi gitmişsin işte. Sayemde
Sağlık olsun.Yiğitten sonra bir eğlenceli kişi daha gitti
Kes be Yolarım seni. Ss
MS çalısması baslarmıKendime sevinemedim valla çok üzüldüm. @Özgür Tüm emeklerin için teşekkürler canım..
100 mü 1 miİyi seçimler yap 2000ler pop sarısınımla gel 100 puan
Canım benim. Düşük verdin elenmemde senin de payın var ama neyse.ss
Kes be Yolarım seni. Ss
Bu haftaki puanlarin onu demiyor ama harika fikir. Diskalifiye nedenini bulursak tamamdir.
6.hissine sağlıkAma ben puan alamıyordum kadınların 6.hissi kuvvetlidir sanlı tabloyu görüpte ayarlamıs gibiyim @Forumdash @Bully @xemrexxx @kerem @sokak sanati @serhatt
Son haftalar toparladık inş eğlencemiz devam eder biraz daha
Sen de alırdın bölüşürdük.Ama ben puan alamıyordum kadınların 6.hissi kuvvetlidir sanlı tabloyu görüpte ayarlamıs gibiyim @Forumdash @Bully @xemrexxx @kerem @sokak sanati @serhatt
2000'ler popa da bir bakalım sonra.MS çalısması baslarmı
1 i sil ordan ayıpsın okadar değil100 mü 1 mi
@xemrexxx melununu diskalifiye etmek için sebep bulun yanık bacılar .ss @serhatt @Çiğdem @ForumdashBu haftaki puanlarin onu demiyor ama harika fikir. Diskalifiye nedenini bulursak tamamdir.