Reytingimin yüksek olduğunu kabul etmene sevindim canım. Haftaya en baştan gelirim.
Kabul etmeyen @kerem 'Di zaten
Ben hep çok değerli çok reytingli olduğunu söyledim. Arkanda bi kere @Maskeli Fedai gibi yaver kukla var
Reytingimin yüksek olduğunu kabul etmene sevindim canım. Haftaya en baştan gelirim.
Seni kim niye ciddiye alsın be.Niye ciddiye almıyorsunuz?Forumun "bug" mı olur.
Daha ne istiyorsunİdare eder @eskici .ss
Yok benim derdim yarismacilarin burada olmasidir. Sayfa sayisi degil.@kerem haftaya 60'a çıkarır benden söylemesi.
İyi puan verdimAliçooom mercimeğe devam @eskici
30 mesaj kurali gelmeseydi, yerlerdeydik. @BullyKabul etmeyen @kerem 'Di zaten
Ben hep çok değerli çok reytingli olduğunu söyledim. Arkanda bi kere @Maskeli Fedai gibi yaver kukla var
Ben sana kaç vermişim Evet kötü değilİyi puan verdim
@xemrexxx yapımcı reytingi önemseniyor bak, gönül rahatlığıyla eler seniYok benim derdim yarismacilarin burada olmasidir. Sayfa sayisi degil.
Senden de iyi puanlar bekliyorum artıkBirazda senin puanın benden yukarda olsun @eskici
Genellikle geyik üzerine kurulu mesajları Sana da takılmış yani öylesineNiye ciddiye almıyorsunuz?Forumun "bug" mı olur.
Benim derdim yarismacilarin burada olmasi, sayfa sayisi önemli degil.. Bugün herkes buradaydi en önemlisi bu.Çok yazanlara kısıtla getirmiş oldu limit @kerem
Bitti sonunda bakalım @Forumdash abicimiz daha yolumuz uzun elenmemeli @dreamy @sokak sanati @xemrexxxAaa kalbimi fethettin
İnş.Bitti sonunda bakalım @Forumdash abicimiz daha yolumuz uzun elenmemeli @dreamy @sokak sanati @xemrexxx
Peki Seni çok mu ciddiye alıyorlar da hemen atarlardın.Hayırdır?Seni kim niye ciddiye alsın be.
Dipteyim bacım Sondan 2 heraldeBitti sonunda bakalım @Forumdash abicimiz daha yolumuz uzun elenmemeli @dreamy @sokak sanati @xemrexxx
Ben giderim yine. SsBitti sonunda bakalım @Forumdash abicimiz daha yolumuz uzun elenmemeli @dreamy @sokak sanati @xemrexxx
Senmi gittin @Forumdash abicimiz kurtuldu @dreamy @Bully @kerem @sokak sanatiElenirsem reyting dip yapacak yine