İyi seçimler yap 2000ler pop sarısınımla gel 100 puanSenden de iyi puanlar bekliyorum artık
İyi seçimler yap 2000ler pop sarısınımla gel 100 puanSenden de iyi puanlar bekliyorum artık
Beni ciddiye alıyorlar diye bir şey demedim.Peki Seni çok mu ciddiye alıyorlar da hemen atarlardın.Hayırdır?
Orası öyle @dreamy @mrt-06 @xemrexxx burda oldularmı daha iyi geçiyor sonuclar @ForumdashBenim derdim yarismacilarin burada olmasi, sayfa sayisi önemli degil.. Bugün herkes buradaydi en önemlisi bu.
Sağol tatlım
Size de bu tarz takılır mı?Genellikle geyik üzerine kurulu mesajları Sana da takılmış yani öylesine
@Maskeli Fedai benim can yoldaşımdır bi kereKabul etmeyen @kerem 'Di zaten
Ben hep çok değerli çok reytingli olduğunu söyledim. Arkanda bi kere @Maskeli Fedai gibi yaver kukla var
Assolistim ben. En son gelicem tabi
Sorma bunların entelliği nolucak.2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse @Bully @Forumdash @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Ahmed @kerem @xemrexxx
Arabesk diyen kim2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse @Bully @Forumdash @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Ahmed @kerem @xemrexxx
Ben de 2000ler yaptım2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse @Bully @Forumdash @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Ahmed @kerem @xemrexxx
Gidin film izleyin şarkı yarışması burası sinemamı sandılar dısarıda kapalıyaSorma bunların entelliği nolucak.
Karşıdan bakınca Ben ciddi biri gibi mi gözüküyorum.Beni ciddiye alıyorlar diye bir şey demedim.