İyi seçimler yap 2000ler pop sarısınımla gel 100 puanSenden de iyi puanlar bekliyorum artık![]()
İyi seçimler yap 2000ler pop sarısınımla gel 100 puanSenden de iyi puanlar bekliyorum artık![]()
Beni ciddiye alıyorlar diye bir şey demedim.Peki Seni çok mu ciddiye alıyorlar da hemen atarlardın.Hayırdır?![]()
Orası öyle @dreamy @mrt-06 @xemrexxx burda oldularmı daha iyi geçiyor sonuclarBenim derdim yarismacilarin burada olmasi, sayfa sayisi önemli degil.. Bugün herkes buradaydi en önemlisi bu.![]()
Sağol tatlım
Size de bu tarz takılır mı?Genellikle geyik üzerine kurulu mesajlarıSana da takılmış yani öylesine
![]()
@Maskeli Fedai benim can yoldaşımdır bi kereKabul etmeyen @kerem 'Di zaten
Ben hep çok değerli çok reytingli olduğunu söyledim. Arkanda bi kere @Maskeli Fedai gibi yaver kukla var![]()
Assolistim ben. En son gelicem tabi
Sorma bunların entelliği nolucak.2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse![]()
![]()
@Bully @Forumdash @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Ahmed @kerem @xemrexxx
Arabesk diyen kim2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse![]()
![]()
Ben de 2000ler yaptım2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse![]()
![]()
Gidin film izleyin şarkı yarışması burası sinemamı sandılar dısarıda kapalıyaSorma bunların entelliği nolucak.![]()
Karşıdan bakınca Ben ciddi biri gibi mi gözüküyorum.Beni ciddiye alıyorlar diye bir şey demedim.![]()