TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta Sonuçları

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
MFÖ'nün elendiği Hepsi'nin final oyu aldığı bir yarışma beni çok üzüyor ya. Bu forumun kalite anlayışı beni cidden dehşete düşürüyor. Forumda Rönesans devrimi yapmama çok az kaldı.

Seçenlerden bağımsız söylüyorum bunu. :D

Bıkmadınız da pop şarkılar ile yarışmaya. :D Nolurdu güzel bir arabesk haftası yapsak. :D
Gerçekten ben de bunu diyecektim ankette dilini bile kimsenin bilmediği "ülkelerin şarkıları" kaç hafta yer aldı. Bir Karadeniz müzikleri, roman şarkıları, türküler vs. konmadı. Aynı çemberde dönüyoruz resmen. :X

Gerçekten ben de bunu diyecektim ankette dilini bile kimsenin bilmediği "ülkelerin şarkıları" kaç hafta yer aldı. Bir Karadeniz müzikleri, roman şarkıları, türküler vs. konmadı. Aynı çemberde dönüyoruz resmen. :X
Bu birazda moderatör yüzünden. Seçenekler her hafta neredeyse aynı. Mesela bu hafta pop konmasa çoğunluk arabeske kayabilirdi. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha bol seçenekler görürüz. :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Bıkmadınız da pop şarkılar ile yarışmaya. :D Nolurdu güzel bir arabesk haftası yapsak. :D
Ilerde tekrar seceneklerin arasina sunacagim zaten, bende cok istiyorum arabesk konseptini. :D

12 haftadir Ingilizce ve Türkce sarkilar disinda dil ile alakali herhangi bir konsept yapilmadi. Yarismaci olmamiza ragmen düsünmeden konusmayalim yine. :X

Ilerde tekrar seceneklerin arasina sunacagim zaten, bende cok istiyorum arabesk konseptini. :D

12 haftadir Ingilizce ve Türkce sarkilar disinda dil ile alakali herhangi bir konsept yapilmadi. Yarismaci olmamiza ragmen düsünmeden konusmayalim yine. :X
İspanyolca şarkılar bile yer aldı. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: sokak sanati
Kazanları tebrik ediyorum.
Gruplar haftası olarak girilen konsepte;gerçekten grup olarak sorulduğunda Türkiyede ilk akla gelecek MFÖ elenmiş.. Yıllardır ortada olmayan yada grup olarak kalmayan isimler yüksek puanlar almış.
Geçmiş olsun @Özgür

• Harika
Reactions: Özgür
Kazanları tebrik ediyorum.
Gruplar haftası olarak girilen konsepte;gerçekten grup olarak sorulduğunda Türkiyede ilk akla gelecek MFÖ elenmiş.. Yıllardır ortada olmayan yada grup olarak kalmayan isimler yüksek puanlar almış.
Geçmiş olsun @Özgür
Teşekkür ederim abi, gerçekten öyle grup denilince ilk akla gelen MFÖ’dür bana göre de. Sağlık olsun.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
O @sokak sanati'nin istedigi konseptti. :A

Rock, Rap. Pop, Yabanci, Eurovision, Dönem konseptleri derken cogu seyi yaptik. Ki daha önce seceneklerin arasina Roman Sarkilarini da eklemistim. Ankete sunabiliyorum ama gerisi hepimizin ortak kararina kaliyor zaten.
Tamam teşekkürler açıklamaların için ama yer almış dediğim gibi. :A