Beyonce kardeşliği@eskici süpersin.
@sokak sanati dök denize @eskici@eskici'nin Oyları:
10. Shakira - Whenever Wherever
9. Rihanna - Don't Stop The Music
8. Beyonce - Naughty Girl
7. Inna - Hot
6. Kesha - Tik Tok
5. Rihanna - Umbrella
4. Katy Perry - Hot N Cold
3. Evanescence - Bring Me To Life
2. Lady Gaga - Bad Romance
1. Lady Gaga - Poker Face
@The_Erinch'in Oyları:
Öncelikle herkese Merhaba;
Gene geçtim kürsüme;
Biraz eleştirilerim olacak... Bu haftaki konseptiniz.."2000 LER" yani o aslında okadar geniş ki... Ama adaylara baktım ve her yabancı ,düet vb. ilgili kategorilerde aday olan kişileri gene gördüm,hatta bazı şarkıcılar 2şer 2 şer mevcut.
Gerçekten inanılmaz şaşırıyorum tercihlerinize. Yani burdan bunu çıkardım çok dar şarkıcı yelpazeniz varmış...Shakira;Rihanna;Beyonce vb. demek bunlar olmasa hayatımızda hiç aday çıkaramayacaksınız.
Ben gencim;yaşım ermez;bilmiyorum... hepinizi internette yaşıyor;forumda yaşayanlar bile var
Çokda güzel değişik;fakrlı;lezzetli;başarılı şarkı ve şarkıcılarda bulabilirsiniz; enteresan hiç erkek şarkıcıda yok demek 2000 lerde feminizm doruktaymış
Bu seçimlerinizi geçmişde bu ve benzeri yarışmalardaki seçimlere;şarkılara verilen puanlara bağlıyorum;kemik kadronuz var;hepiniz birbirinizi ezberlemişiniz o nedenle hep o ezber üzerinden gidip aslında aynı şeyleri tekerrür ettiriyorsunuz.
Herneyse herkese başarılar diliyorum; hakeden kazansın.
Birdaha ki benzeri bir yarışmada bende yarışmacı olmak istiyorum;ilk haftadan elencek olsamda katılacağım bu sefer;
Katılan şarkılar harika;youtube izleme listelerimi atsam hepsini görürsünüz ama benim ne demek istediğimi hepinizin anladığına eminim. Umarım kırıcı yada sıkıcı olmam bu uzun yorumla...Geleyim puanlarınıza...
Shakira - Whenever Wherever 1
Beyonce - Crazy In Love 2
Beyonce - Naughty Girl 3
Rihanna - Umbrella 4
Rihanna - Don't Stop The Music 5
Lady Gaga - Bad Romance 6
Lady Gaga - Poker Face 7
Inna - Hot 8
Katy Perry - Hot N Cold 9
Kesha - Tik Tok 10
En yüksek puanı verdiğim şarkıyı seçeni gönülden tebrik ediyorum sanırım Emre olmalı.
Harika bir seçim;mükemmel bir şarkı. Son derece farklı ve lezzetli bir tercih.
Tebrikler
Evanescence - Bring Me To Life 11 puan.
Başınızı ağrıttım özür dilerim hepinizden.;
Herkese başarılar dilerim.
9 puan muazzamsın. @The_Erinch@The_Erinch'in Oyları:
Gene geçtim kürsüme;
Biraz eleştirilerim olacak... Bu haftaki konseptiniz.."2000 LER" yani o aslında okadar geniş ki... Ama adaylara baktım ve her yabancı ,düet vb. ilgili kategorilerde aday olan kişileri gene gördüm,hatta bazı şarkıcılar 2şer 2 şer mevcut.
Gerçekten inanılmaz şaşırıyorum tercihlerinize. Yani burdan bunu çıkardım çok dar şarkıcı yelpazeniz varmış...Shakira;Rihanna;Beyonce vb. demek bunlar olmasa hayatımızda hiç aday çıkaramayacaksınız.
Ben gencim;yaşım ermez;bilmiyorum... hepinizi internette yaşıyor;forumda yaşayanlar bile var
Çokda güzel değişik;fakrlı;lezzetli;başarılı şarkı ve şarkıcılarda bulabilirsiniz; enteresan hiç erkek şarkıcıda yok demek 2000 lerde feminizm doruktaymış
Bu seçimlerinizi geçmişde bu ve benzeri yarışmalardaki seçimlere;şarkılara verilen puanlara bağlıyorum;kemik kadronuz var;hepiniz birbirinizi ezberlemişiniz o nedenle hep o ezber üzerinden gidip aslında aynı şeyleri tekerrür ettiriyorsunuz.
Birdaha ki benzeri bir yarışmada bende yarışmacı olmak istiyorum;ilk haftadan elencek olsamda katılacağım bu sefer;
Katılan şarkılar harika;youtube izleme listelerimi atsam hepsini görürsünüz ama benim ne demek istediğimi hepinizin anladığına eminim. Umarım kırıcı yada sıkıcı olmam bu uzun yorumla...Geleyim puanlarınıza...
Beyonce - Naughty Girl 3
Rihanna - Umbrella 4
Lady Gaga - Poker Face 7
Inna - Hot 8
Kesha - Tik Tok 10
En yüksek puanı verdiğim şarkıyı seçeni gönülden tebrik ediyorum sanırım Emre olmalı.
Tebrikler
Ben tam puanı yapıştırdımPuanlara bakacağım gece kim kaç vermiş, işim olduğu için çıkmam gerekiyor. Hepinizi öpüyorum iyi akşamlar dilerim..
gaga fanı oldumu @Harunnn60 ve bacım biliyor zaten @Çiğdem Ama bad romance de gözüm vardi@Çiğdem abicin diger Lady Gaga'yi sana tercih etmis.
Neden Beyonc?@Forumdash Faruklara gelesice 1 puan ne be
Ehhh aliço bi mercu kaptın @eskici@eskici'nin Oyları:
10. Shakira - Whenever Wherever
9. Rihanna - Don't Stop The Music
8. Beyonce - Naughty Girl
7. Inna - Hot
6. Kesha - Tik Tok
5. Rihanna - Umbrella
4. Katy Perry - Hot N Cold
3. Evanescence - Bring Me To Life
2. Lady Gaga - Bad Romance
1. Lady Gaga - Poker Face
bacımTşşkler abicim @Forumdash
@sokak sanati dök denize @eskici
Umbrella nasıl İnna dan daha az puan alır.İlginçMuhteşem oylarım
Yanık Eltiler.
Beyonce için basit diyenlere inat.Beyonce kardeşliği
O diöeri iyiydi ama anladın sen kim.Olmaz canım başka bul bana.
Sürpriz .ssİnş sendende öyle olur
@The_Erinch Tşekkürler bacı abi mememnunuz @Forumdash@The_Erinch'in Oyları:
Gene geçtim kürsüme;
Beyonce - Naughty Girl 3
Rihanna - Umbrella 4
Lady Gaga - Poker Face 7
Inna - Hot 8
Kesha - Tik Tok 10
Tebrikler