TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Ben gerçekten kasıtlı oy kullandığına inanacağım, hiç bir zaman senin zevkine göre seçmiyor muyum? 11 haftada 1 kere yüksek verdin. Ben Bad romance seçsem o 1 olurdu kesin. Çok kızgınım sana gerçekten, yani hiç bir mantıklı açıklaması yok 11 haftanın 10-da 1-2 vermenin. @Bully
Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.

Göksel ve Ceza'da yüksek vermiştim sana, bi bakayım sana verdiğim oylara, dönüş yaparım tekrardan. 10 haftada da 1-2 vermedim tabii :D

Sana niye kastım olsun aşk olsun :D

• Güldürdün
Reactions: Ahmed and kerem
Verdiğim 3. en yüksek puana bu yapılır mı be. Demirle banyoda tüm gece mahsur kalasın. :A @Forumdash
Beddua mı güzel dilek mi program sonu öğreneceğim:A
@Forumdash forumun yüz karası .sa
Bence daha iyisinden gelebilirdin :(
@Forumdash abim sen de 5 vermişsin ha 1 ha 5. :T:
Ortanca 1lik değildi ama:( Neyse aşiretin başina geçmeyi düşündüğünü düşünüyorum:A @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
@Forumdash'ın Oyları:
10 puan Lady Gaga Bad Romance
9 puan Lady Gaga Poker Face
8 puan Rihanna Umbrella
7 puan Rihanna Dont Stop the Music
6 puan Evanescence Bring Me To Life
5 puan Shakira Whenever Wherever
4 puan Katy Perry Hot & Cold
3 puan Inna Hot
2 puan Beyonce Naughty Girl
1 puan Beyonce Crazy in Live

Son 5 üzülerek puanlama yaptım. :( Allah affetsin artık. :A Şaka maka zor hafta. :F Turkçeleri bile daha kolay sıralyordum. İsimlerin alt alta gelmesi o yuzden malasef. :(
Tşşkler abicim @Forumdash :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and alperuz
@eskici'nin Oyları:
10. Shakira - Whenever Wherever
9. Rihanna - Don't Stop The Music
8. Beyonce - Naughty Girl
7. Inna - Hot
6. Kesha - Tik Tok
5. Rihanna - Umbrella
4. Katy Perry - Hot N Cold
3. Evanescence - Bring Me To Life
2. Lady Gaga - Bad Romance
1. Lady Gaga - Poker Face
Muhteşem oylarım :A

@eskici'nin Oyları:
10. Shakira - Whenever Wherever
9. Rihanna - Don't Stop The Music
8. Beyonce - Naughty Girl
7. Inna - Hot
6. Kesha - Tik Tok
5. Rihanna - Umbrella
4. Katy Perry - Hot N Cold
3. Evanescence - Bring Me To Life
2. Lady Gaga - Bad Romance
1. Lady Gaga - Poker Face
@eskici süpersin. :Z

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.

Göksel ve Ceza'da yüksek vermiştim sana, bi bakayım sana verdiğim oylara, dönüş yaparım tekrardan. 10 haftada da 1-2 vermedim tabii :D

@Ahmed Bully bize göre zevksiz diye adlandirdiklarimizdan. :A Yabanci düsmani zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed and Bully

Üzdüm çocuğu.:( @Ahmed

• Üzücü
Reactions: Ahmed
@The_Erinch'in Oyları:
Öncelikle herkese Merhaba;
Gene geçtim kürsüme;
Biraz eleştirilerim olacak... Bu haftaki konseptiniz.."2000 LER" yani o aslında okadar geniş ki... Ama adaylara baktım ve her yabancı ,düet vb. ilgili kategorilerde aday olan kişileri gene gördüm,hatta bazı şarkıcılar 2şer 2 şer mevcut.
Gerçekten inanılmaz şaşırıyorum tercihlerinize. Yani burdan bunu çıkardım çok dar şarkıcı yelpazeniz varmış...Shakira;Rihanna;Beyonce vb. demek bunlar olmasa hayatımızda hiç aday çıkaramayacaksınız.

Ben gencim;yaşım ermez;bilmiyorum... hepinizi internette yaşıyor;forumda yaşayanlar bile var :)
Çokda güzel değişik;fakrlı;lezzetli;başarılı şarkı ve şarkıcılarda bulabilirsiniz; enteresan hiç erkek şarkıcıda yok demek 2000 lerde feminizm doruktaymış :D

Bu seçimlerinizi geçmişde bu ve benzeri yarışmalardaki seçimlere;şarkılara verilen puanlara bağlıyorum;kemik kadronuz var;hepiniz birbirinizi ezberlemişiniz o nedenle hep o ezber üzerinden gidip aslında aynı şeyleri tekerrür ettiriyorsunuz.

Herneyse herkese başarılar diliyorum; hakeden kazansın.
Birdaha ki benzeri bir yarışmada bende yarışmacı olmak istiyorum;ilk haftadan elencek olsamda katılacağım bu sefer;

Katılan şarkılar harika;youtube izleme listelerimi atsam hepsini görürsünüz ama benim ne demek istediğimi hepinizin anladığına eminim. Umarım kırıcı yada sıkıcı olmam bu uzun yorumla...Geleyim puanlarınıza...

Shakira - Whenever Wherever 1
Beyonce - Crazy In Love 2
Beyonce - Naughty Girl 3
Rihanna - Umbrella 4
Rihanna - Don't Stop The Music 5
Lady Gaga - Bad Romance 6
Lady Gaga - Poker Face 7
Inna - Hot 8
Katy Perry - Hot N Cold 9

Kesha - Tik Tok 10

En yüksek puanı verdiğim şarkıyı seçeni gönülden tebrik ediyorum sanırım Emre olmalı.
Harika bir seçim;mükemmel bir şarkı. Son derece farklı ve lezzetli bir tercih.
Tebrikler

Evanescence - Bring Me To Life 11 puan.

Başınızı ağrıttım özür dilerim hepinizden.;
Herkese başarılar dilerim.

Yok canım, sinir oldum puanı görünce. Sen tabiiki kasten yapmazsın, hele bana. Ama bu kadar zıt olmamız sinir bozucu. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully