Yarışmanın patronu sensin.Ne dersen o 😘Üzgünüm siralama yapmak en dogrusuy yoksa isin icinden cikamayiz asla.
Yarışmanın patronu sensin.Ne dersen o 😘Üzgünüm siralama yapmak en dogrusuy yoksa isin icinden cikamayiz asla.
Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.Ben gerçekten kasıtlı oy kullandığına inanacağım, hiç bir zaman senin zevkine göre seçmiyor muyum? 11 haftada 1 kere yüksek verdin. Ben Bad romance seçsem o 1 olurdu kesin. Çok kızgınım sana gerçekten, yani hiç bir mantıklı açıklaması yok 11 haftanın 10-da 1-2 vermenin. @Bully
Son tam puanlarla toparladık gibi.@dreamy bu hafta herkesin rakibisin.
Beddua mı güzel dilek mi program sonu öğreneceğimVerdiğim 3. en yüksek puana bu yapılır mı be. Demirle banyoda tüm gece mahsur kalasın.@Forumdash
Bence daha iyisinden gelebilirdin@Forumdash forumun yüz karası .sa
Ortanca 1lik değildi ama@Forumdash abim sen de 5 vermişsin ha 1 ha 5.
Estagfurullah.Yarışmanın patronu sensin.Ne dersen o 😘
Tşşkler abicim @Forumdash@Forumdash'ın Oyları:
10 puan Lady Gaga Bad Romance
9 puan Lady Gaga Poker Face
8 puan Rihanna Umbrella
7 puan Rihanna Dont Stop the Music
6 puan Evanescence Bring Me To Life
5 puan Shakira Whenever Wherever
4 puan Katy Perry Hot & Cold
3 puan Inna Hot
2 puan Beyonce Naughty Girl
1 puan Beyonce Crazy in Live
Son 5 üzülerek puanlama yaptım.Allah affetsin artık.Şaka maka zor hafta.Turkçeleri bile daha kolay sıralyordum. İsimlerin alt alta gelmesi o yuzden malasef.
Valla her gün yeni şeyler öğreniyorum.."Eltilerin Aşkı" olabilir yani, karantinada her şey olabiliyor.
Shiplemek, iki kişiyi yakıştırmak oluyor canım.
@Ahmed @sokak sanati @xBUGRAx
Ben bu ikiliyi çok yakıştırdım, ikisi de beyaz tenli su gibi parlak çocuklar."Eltilerin Aşkı" olabilir yani, karantinada her şey olabiliyor.
Shiplemek, iki kişiyi yakıştırmak oluyor canım.
@Ahmed @sokak sanati @xBUGRAx
Muhteşem oylarım@eskici'nin Oyları:
10. Shakira - Whenever Wherever
9. Rihanna - Don't Stop The Music
8. Beyonce - Naughty Girl
7. Inna - Hot
6. Kesha - Tik Tok
5. Rihanna - Umbrella
4. Katy Perry - Hot N Cold
3. Evanescence - Bring Me To Life
2. Lady Gaga - Bad Romance
1. Lady Gaga - Poker Face
@Ahmed Bully bize göre zevksiz diye adlandirdiklarimizdan.Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.
Göksel ve Ceza'da yüksek vermiştim sana, bi bakayım sana verdiğim oylara, dönüş yaparım tekrardan. 10 haftada da 1-2 vermedim tabii
Sana niye kastım olsun aşk olsun
İlk kez kötüydü napayımKes be sonradan geldi bana laf ediyor 1 vermiş zaten
Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.
Göksel ve Ceza'da yüksek vermiştim sana, bi bakayım sana verdiğim oylara, dönüş yaparım tekrardan. 10 haftada da 1-2 vermedim tabii
İyice yaşlandın sen de.Valla her gün yeni şeyler öğreniyorum..
Güzel şarkı@eskici ilaç gibisin
Yok canım, sinir oldum puanı görünce. Sen tabiiki kasten yapmazsın, hele bana. Ama bu kadar zıt olmamız sinir bozucu.Demek ki genel olarak zevklerimiz ortak değil. Bu hafta tek beğenmediğim şarkı Katy Pery idi.
Gençleri takip etmek zor..İyice yaşlandın sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?