@Emre Ozansoy bepenmedin mi
Beyonce,Rihanna,Shakira dan gına gelmişti.Bu hafta Sean Paul - Temperature şarkısı ile geliyorum. Yabancı şarkılarda belki çok iyi değilim ama içime sinen bir şarkıyla gelmiş bulunuyorum. Umarım seversiniz.
@kerem @Çiğdem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Yani yabancı müzik kültürüm aşırı kötü kendi zevkime uygun geldim artık kısmet İnşallah elenmeden bitiririm.Beyonce,Rihanna,Shakira dan gına gelmişti.
Bence gayette iyi bir seçim.
Sevdiğim bir şarkı halende dinlerim.
Attım harikanı canım ama riskli değil mi@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Türkiyenin tanıtımı için top kapı sarayında çekilmiş bir kliptir bu mübarek ayda dinci kimliğinizin baskın olup öyle oylamasınızı rica ediyoruz
@denizz19 sarkisini degistirirken hemen kapmana ne demeli. Seni gidi seni.
Ben bugüne kadar takılmadım öyle şeylere, bi zararını da görmedim.Bunu ben söyleyince abartmış oluyordum. Sahneyi ilk belirleyen ilk sıralarda olmalı bence de @Bully şimdi de laf etsin bakalım
Bu hafta Sean Paul - Temperature şarkısı ile geliyorum. Yabancı şarkılarda belki çok iyi değilim ama içime sinen bir şarkıyla gelmiş bulunuyorum. Umarım seversiniz.
@kerem @Çiğdem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Neden bana yardım etmiyorsunuz hiç kötüsünüz .ssBaşarılar diliyorum
Ben bugüne kadar takılmadım öyle şeylere, bi zararını da görmedim.
Neden bana yardım etmiyorsunuz hiç kötüsünüz .ss
Ne alakası var.. Trip yapma bana..Zaten bi bana gelince takıyorsun öyle şeyleri
Ablam değiştir bence.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Türkiyenin tanıtımı için top kapı sarayında çekilmiş bir kliptir bu mübarek ayda dinci kimliğinizin baskın olup öyle oylamasınızı rica ediyoruz