Buyur et, benim gizlim saklim yok.Başkalarına yardım edersen kulis konularımızı ortaya dökerim...
Buyur et, benim gizlim saklim yok.Başkalarına yardım edersen kulis konularımızı ortaya dökerim...
Geldim zaten @Forumdash @sokak sanati@Forumdash @xemrexxx @Çiğdem @eskici hala sarki bulamamis. Rachel hemen kurulu toplayalim. Elinizde ne var ne yok dökün ortaya. @sokak sanati
Paylaşamıyorum seni..Buyur et, benim gizlim saklim yok.
Geldim zaten @Forumdash @sokak sanati
Son tarih ne ekledin mi ilk sayfaya@Forumdash @xemrexxx @Çiğdem @eskici hala sarki bulamamis. Rachel hemen kurulu toplayalim. Elinizde ne var ne yok dökün ortaya. @sokak sanati
Yarin. Simdiden düsün, yine son saatlere birakirsan kesin elenirsin, benden söylemesi.Son tarih ne ekledin mi ilk sayfaya
Hoşt şom ağız. SsYarin. Simdiden düsün, yine son saatlere birakirsan kesin elenirsin, benden söylemesi.
@kerem acuna döndü @Çiğdem@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Türkiyenin tanıtımı için top kapı sarayında çekilmiş bir kliptir bu mübarek ayda dinci kimliğinizin baskın olup öyle oylamasınızı rica ediyoruz
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Türkiyenin tanıtımı için top kapı sarayında çekilmiş bir kliptir bu mübarek ayda dinci kimliğinizin baskın olup öyle oylamasınızı rica ediyoruz
Konular karıştıCemalcan hala Nisa yı savunuyor
Defol git su konudan, lekeleme su kaliteli konuyu o programla.Konular karıştı
Kız başka şarkıcı mı kalmadı .ss@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Şu daha iyi. Hatta yüzbinlerce kez daha iyi.
Saçmalamayın be tabii ki de orijinali daha iyi
O şarkıyı da düşünüyordum ama kararsız kaldım bunu seçtimBeyonce seçme @eskici Dale Don Dale al..Chori Chori bile olur.
2000 yıllar konsept ama hep aynı isimler.. ne kadar dar ya seçimler.
Ben seçtim ya be@Forumdash @xemrexxx @Çiğdem @eskici hala sarki bulamamis. Rachel hemen kurulu toplayalim. Elinizde ne var ne yok dökün ortaya. @sokak sanati