Özelden bunu düsünüyorum dedi bana. Hatta recabini bile atti.@Çiğdem bunu duyunca şok oldum bana bir şey dememiştin. 😱
Özelden bunu düsünüyorum dedi bana. Hatta recabini bile atti.@Çiğdem bunu duyunca şok oldum bana bir şey dememiştin. 😱
Sarkilar cok iyi ama siradan, ben cesaretlerine 1 veriyorum. Yoksa sarkilari zamaninda cok dinlemistim hala dinliyorum zaten.Rihanna bu şarkılar ile MS'de final puanı aldı. Hepsini tek tek buldum
En azindan farkli ve özgün.
2 haftadır Fav10 LGBT lobisine oynuyorum sonlardayım. Değer bilmiyorsunuz...
Artık farklı bir strateji izleyeceğim.Haklısın senden bu cesareti artık beklemiyorum
Pop ne alaka ya karışık değil miydi bütün yabancı şarkılar@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Herkes beni en basa al diyor. Napacagimi sasirdim.Artık farklı bir strateji izleyeceğim.
Recabı ilk gönderen benim bu sefer listenin en başında olmalıyım. @keremBi
Sen sunarken öyle yapıyordun gönderim sırasına göre diziyordun.Bunu ben söyleyince abartmış oluyordum. Sahneyi ilk belirleyen ilk sıralarda olmalı bence de @Bully şimdi de laf etsin bakalım
Ben hep sonlardayım amaHerkes beni en basa al diyor. Napacagimi sasirdim.
Arkadaslar sunu söyleyeyim cogu zaman rock ve rap sarkilar pop müzige dahildir cünkü pop müzik popüler müzigin kisaltilisidir sadece. O yüzden 2000'ler Yabanci Sarkilar yazdim oraya ama Pop da yazilabilir tabii ki.Pop ne alaka ya karışık değil miydi bütün yabancı şarkılar
Zu Spät*Zu Spat şarkısıyla mı gelsem
Sen sunarken öyle yapıyordun gönderim sırasına göre diziyordun.
İstediğim türden seçerim o zamanArkadaslar sunu söyleyeyim cogu zaman rock ve rap sarkilar pop müzige dahildir cünkü pop müzik popüler müzigin kisaltilisidir sadece. O yüzden 2000'ler Yabanci Sarkilar yazdim oraya ama Pop da yazilabilir tabii ki.
@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx