Özelden bunu düsünüyorum dedi bana.@Çiğdem bunu duyunca şok oldum bana bir şey dememiştin. 😱
Özelden bunu düsünüyorum dedi bana.@Çiğdem bunu duyunca şok oldum bana bir şey dememiştin. 😱
Sarkilar cok iyi ama siradan, ben cesaretlerine 1 veriyorum.Rihanna bu şarkılar ile MS'de final puanı aldı. Hepsini tek tek buldum![]()
En azindan farkli ve özgün.
2 haftadır Fav10 LGBT lobisine oynuyorum sonlardayım.Değer bilmiyorsunuz...
Artık farklı bir strateji izleyeceğim.Haklısın senden bu cesareti artık beklemiyorum![]()
Pop ne alaka ya karışık değil miydi bütün yabancı şarkılar@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Herkes beni en basa al diyor. Napacagimi sasirdim.Artık farklı bir strateji izleyeceğim.
Recabı ilk gönderen benim bu sefer listenin en başında olmalıyım.@keremBi
Sen sunarken öyle yapıyordun gönderim sırasına göre diziyordun.Bunu ben söyleyince abartmış oluyordum. Sahneyi ilk belirleyen ilk sıralarda olmalı bence de@Bully şimdi de laf etsin bakalım
![]()
Ben hep sonlardayım amaHerkes beni en basa al diyor. Napacagimi sasirdim.![]()
Arkadaslar sunu söyleyeyim cogu zaman rock ve rap sarkilar pop müzige dahildir cünkü pop müzik popüler müzigin kisaltilisidir sadece. O yüzden 2000'ler Yabanci Sarkilar yazdim oraya ama Pop da yazilabilir tabii ki.Pop ne alaka ya karışık değil miydi bütün yabancı şarkılar![]()
Zu Spät*Zu Spat şarkısıyla mı gelsem![]()
Sen sunarken öyle yapıyordun gönderim sırasına göre diziyordun.![]()
İstediğim türden seçerim o zamanArkadaslar sunu söyleyeyim cogu zaman rock ve rap sarkilar pop müzige dahildir cünkü pop müzik popüler müzigin kisaltilisidir sadece. O yüzden 2000'ler Yabanci Sarkilar yazdim oraya ama Pop da yazilabilir tabii ki.
@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx