Biraz antileri var forumda o sebeple değiştim
Kaç tane antisi varmış
Biraz antileri var forumda o sebeple değiştim
Kaç tane antisi varmış
Şarkımı değiştirme kararı aldım. Ölürüm Hasretinle yerine Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana ile geliyorum. @kerem
Boşver ben bunu uygun gördüm bir bildiğimiz var iyi puanını beklerimiinşllah.
Ölürüm Hasretinle ile geliyorum ulanÖlürüm Hasretinle ile gelen kim olursa olsun tam puanını alır benden ve büyük ihtimalle de zirveye oynar zaten. O yüzden geçmiş olsun, bu şarkı puanlamamda arkalarda olacaktır.
Şarkımız bu hafta Seksendört - Ölürüm Hasretinle oluyor. Başarılar herkese
@kerem @Tolstoyevski @Dosi @vadikızı
Fena değilŞarkımız bu hafta Seksendört - Ölürüm Hasretinle oluyor. Başarılar herkese
@kerem seni etiketlemeyi unuttumHayırlı olsun yeni hafta. Harika şarkılar paylaşılmış.Sıralama çok zorlayacak. recaplara göre dizerim artık. 4 tane falan aynı değerde benim için
Zirvem belli şimdiden🤗 Beni iyi tanıyan bilir zirvemi
Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağim çünkü şuan için şu sonlarda olur diyeceğim bir şarki paylaşılmamış. Zirvemdeki şarkı hariç diğer paylaşılanların nerdeyse hepsi eşit şanslari var 😏
İyi ki seçmemişimŞarkımız bu hafta Seksendört - Ölürüm Hasretinle oluyor. Başarılar herkese
Duman bloke olmuş zaten. .
Erken yollayabilirsin de sıkıntı yok. 4. Puan durumundan sonraya atarım oylarını.@kerem seni etiketlemeyi unuttumGaliba Cuma günü sonuç gecesi. 20.30-21.15 arası oylarımi paylaşma🙄
biraz geç yollayayımda 21.30 paylaşabilirsin bizim saatle
1 tane Senden Daha güzel değil mi?Duman bloke olmuş zaten. .
@Forumdash hala kararsız ona şarkı arıyoruz şimdi bu haftaki @xemrexxx olacak sanırım.Hayırlı olsun yeni hafta. Harika şarkılar paylaşılmış.Sıralama çok zorlayacak. recaplara göre dizerim artık. 4 tane falan aynı değerde benim için
Zirvem belli şimdiden🤗 Beni iyi tanıyan bilir zirvemi
Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağim çünkü şuan için şu sonlarda olur diyeceğim bir şarki paylaşılmamış. Zirvemdeki şarkı hariç diğer paylaşılanların nerdeyse hepsi eşit şanslari var 😏
Edepsiz kimse ben olamaz. Ss
TamamErken yollayabilirsin de sıkıntı yok. 4. Puan durumundan sonraya atarım oylarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?