TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Şarkımı değiştirme kararı aldım. Ölürüm Hasretinle yerine Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana ile geliyorum. @kerem :D

Ölürüm Hasretinle ile gelen kim olursa olsun tam puanını alır benden ve büyük ihtimalle de zirveye oynar zaten. O yüzden geçmiş olsun, bu şarkı puanlamamda arkalarda olacaktır. :A

• Olmamış
Reactions: denizz19
Hayırlı olsun yeni hafta. Harika şarkılar paylaşılmış.Sıralama çok zorlayacak. recaplara göre dizerim artık. 4 tane falan aynı değerde benim için :T:
Zirvem belli şimdiden🤗 Beni iyi tanıyan bilir zirvemi :A
Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağim çünkü şuan için şu sonlarda olur diyeceğim bir şarki paylaşılmamış. Zirvemdeki şarkı hariç diğer paylaşılanların nerdeyse hepsi eşit şanslari var 😏

• Harika
Reactions: kerem
Hayırlı olsun yeni hafta. Harika şarkılar paylaşılmış.Sıralama çok zorlayacak. recaplara göre dizerim artık. 4 tane falan aynı değerde benim için :T:
Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağim çünkü şuan için şu sonlarda olur diyeceğim bir şarki paylaşılmamış. Zirvemdeki şarkı hariç diğer paylaşılanların nerdeyse hepsi eşit şanslari var 😏
@kerem seni etiketlemeyi unuttum :A Galiba Cuma günü sonuç gecesi. 20.30-21.15 arası oylarımi paylaşma🙄
biraz geç yollayayımda 21.30 paylaşabilirsin bizim saatle :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@Forumdash hala kararsız ona şarkı arıyoruz şimdi bu haftaki @xemrexxx olacak sanırım. :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961