Keith Long
Favori Üye
Kim olduğunu anladım, @Ahmed ona 1 vermedi ama.Hala oylara bakmadım ama 3 kişi gözümde riskli. Onlardan biri gidecek sanki.
Beğendiğimizi yukarıya taşıyoruz beğenmeyende beğenmez şefimiz boş gürültü ediyor dünden beridir evet bende şimdi anladımHaklısın o beni gaza getirdi.
O elenmez bence, benim gözümdeki riskli kişiler başka.1 vermediğini öğrendim ben
Sırtındam bıçaklandın Çiğdem, sana şefinle mutluluklar artık.Beğendiğimizi yukarıya taşıyoruz beğenmeyende beğenmez şefimiz boş gürültü ediyor dünden beridir evet bende şimdi anladım
Sırtındam bıçaklandın Çiğdem, sana şefinle mutluluklar artık.
Rachel oylarını yollamayı unutma bu arada.@sokak sanati
@sokak sanati ni tutmuşsun işte reytingler için olayın özetiO elenmez bence, benim gözümdeki riskli kişiler başka.
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.
@S.G.A.T. ın yarışması olursa @S.G.A.T. ı alkışlarımBu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.İhanet var beceremedim olayın özünde. Bu olayın üzerinden yürürüz
@Forumdash olaya gel.@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
Ne yaptık yine reyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?