haha, bu bildiğim bir şarkı. Yani fena değil tabiki ama diğer şarkı farklı süreç. Diğeri 2 buçuk seneyi aldiönerdiğin şarkıya önceden 1 vermişin. Sonradan sevdim diyorsun. Belki bu şarkıyı da sonradan seviceksinHayat neler getirir bilemezsinBi bakmişin yıldızların altında mırıldanıyorsun
O zaman "değişikliği" de hesaba katı verirsinhaha, bu bildiğim bir şarkı. Yani fena değil tabiki ama diğer şarkı farklı süreç. Diğeri 2 buçuk seneyi aldi
@kerem ve @MasacRE 'yi etiketleyelimde meseleyi bilsinler.
Zamaninda @MasacRE Alev Alev ile yarışinca ilkkez dinlemiştim ve 1 puan vermişim ama sadece 5 şarkıydı, diğerleri bildiğim şarkılardı ve 3 sene öncesi.
Aylar önce sonbaharda Ebru Yaşar o şarkıyı seslendirdi fakat ben Feridun Düzağaç'tan dinleyince daha iyi olduğunu farkettim ve iyice bağlandım şarkıya
olay bundan ibaret.
Zevkler zamanla tabiki değişiyor.
Alev Alev'i ilk kez dinlemek mi? İnanılmaz... Neyse ki sayemde müzik zevkin ilerlemiş bakhaha, bu bildiğim bir şarkı. Yani fena değil tabiki ama diğer şarkı farklı süreç. Diğeri 2 buçuk seneyi aldi
Zamaninda @MasacRE Alev Alev ile yarışinca ilkkez dinlemiştim ve 1 puan vermişim ama sadece 5 şarkıydı, diğerleri bildiğim şarkılardı ve 3 sene öncesi.
Aylar önce sonbaharda Ebru Yaşar o şarkıyı seslendirdi fakat ben Feridun Düzağaç'tan dinleyince daha iyi olduğunu farkettim ve iyice bağlandım şarkıya
olay bundan ibaret.
kaç kere diyeceğim, ben türk müziği ile büyümedimAlev Alev'i ilk kez dinlemek mi? İnanılmaz... Neyse ki sayemde müzik zevkin ilerlemiş bak
İsveç'den kimleri dinliyorsun pekikaç kere diyeceğim, ben türk müziği ile büyümedimbir ara 2010lara yakın civarlarda hakim olmuştum(arabesk, yıldız tilbe ve biraz doksanlar) sonrada 2017den sonra artık günümüzu takip etmeye başladim🙄 aralari yok @Forumdash
Kim Dokunduysa Sana idi oHoşçakal daha çok severimşuan dinliyorum. Müzik tanıdikmış. @denizz19 bu senin diğer seçimin değildi de mi?
Fena değilmiş bu da ama bu hafta ilkkez baya iddialilar var. Recaba göre sıralama yapacağim. Başka türlüsü zor
Aliço kadar kafana taş düşsünHer zaman Aliço'm
Faruk kadar da seninAliço kadar kafana taş düşsün
Ama iyi uydurmuş biz napalımŞükür anlayabildinizİlla taş mı düşmeliydi
Yildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela.haha, bu bildiğim bir şarkı. Yani fena değil tabiki ama diğer şarkı farklı süreç. Diğeri 2 buçuk seneyi aldi
olay bundan ibaret.
O iyi uydurmuş değil siz saftirik çıktınızAma iyi uydurmuş biz napalım
Sen ayapamıyomusun? Öyle kural yok mu@Özgür ile ikisini sabahtandir bekliyorum, kafalari güzel herhalde hic böyle yapmazlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?