TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

önerdiğin şarkıya önceden 1 vermişin. Sonradan sevdim diyorsun. Belki bu şarkıyı da sonradan seviceksin
Hayat neler getirir bilemezsin
Bi bakmişin yıldızların altında mırıldanıyorsun
haha, bu bildiğim bir şarkı. Yani fena değil tabiki ama diğer şarkı farklı süreç. Diğeri 2 buçuk seneyi aldi

@kerem ve @MasacRE 'yi etiketleyelimde meseleyi bilsinler.
Zamaninda @MasacRE Alev Alev ile yarışinca ilkkez dinlemiştim ve 1 puan vermişim ama sadece 5 şarkıydı, diğerleri bildiğim şarkılardı ve 3 sene öncesi.

Aylar önce sonbaharda Ebru Yaşar o şarkıyı seslendirdi fakat ben Feridun Düzağaç'tan dinleyince daha iyi olduğunu farkettim ve iyice bağlandım şarkıya

olay bundan ibaret.
Zevkler zamanla tabiki değişiyor.

O zaman "değişikliği" de hesaba katı verirsin
İnsan aynı hatayı yine yapmamalı

Reactions: Dosi
Alev Alev'i ilk kez dinlemek mi? İnanılmaz... Neyse ki sayemde müzik zevkin ilerlemiş bak

Alev Alev'i ilk kez dinlemek mi? İnanılmaz... Neyse ki sayemde müzik zevkin ilerlemiş bak
kaç kere diyeceğim, ben türk müziği ile büyümedim
bir ara 2010lara yakın civarlarda hakim olmuştum(arabesk, yıldız tilbe ve biraz doksanlar) sonrada 2017den sonra artık günümüzu takip etmeye başladim🙄 aralari yok @Forumdash

İsveç'den kimleri dinliyorsun peki

Yildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela.
O yüzden sevmemem anormal olur.
@Forumdash

Reactions: Dosi and Forumdash