Size ne ayol .ssFingirdemene .ss
Kanka demis birde orada, ne kadar sevgi dolu bir mesaj.@sokak sanati
vooooot?Senin sarkin iptal etmeye karar verdim, canli degil o.
vooooot?
Niye zorlanacakmışız 4 bitiğin bir araya gelmesinden.İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama.@xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra.) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...
Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım.
Bilmiyorum en son benimle bir daha konuşmama ve muhatap olmama kararı almıştın emin misinKonsepti degistirmemizin nedeni müzik ödüllerindeki bütün performanslarin playback olmasiydi. @sokak sanati ve ben canli dinlemek istiyoruz deyince ve alternatif olmayinca mecburen degistirdim. Alternatif olsaydi degistirmezdim zaten ama benimde gördügüm bircok performans playbackti. Sana inat bir sey degildi yani.
Neyse, o 4'lüyü alabilirsin istiyorsan, ben sadece adil yaris olmasi adina ugrastim ama zaten yarismacilar rahatsiz olmamis, sen aliyorsan al almiyorsan baskasinin almasina izin vermem zaten.
Ve ayrica küsmemistik, gitmeden önce illa ki konusur öyle giderdim.
Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. Unutmayın; en iyi ve en kötü Canlı Performansları arıyouz.
Son Oy Kullanma Tarihi: 2 Haziran Salı 20:00
- Mor ve Ötesi - Deli (Canlı)
- Sertab Erener - Olsun (Canlı)
- İlyas Yalçıntaş - İncir (Canlı)
- Zeynep Bastık - Felaket (Canlı) [00:20 - 02:00]
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturkBu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Anlamam kuşum merak etme.İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama.@xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra.) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...
Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım.
Gec olmasa alir miydin?Bilmiyorum en son benimle bir daha konuşmama ve muhatap olmama kararı almıştın emin misin
O performansın içinde zaten canlı varmış @sokak sanati öyle demişti. Neyse şarkı için geç olmuş içime sinmişti zaten Zeynep Bastık.
Bilmiyorum en son benimle bir daha konuşmama ve muhatap olmama kararı almıştın emin misin
O performansın içinde zaten canlı varmış @sokak sanati öyle demişti. Neyse şarkı için geç olmuş içime sinmişti zaten Zeynep Bastık.
Hayır be doğru düzgün seçim kalmayacaktı size yabancı seçmek zorunda kalacaktınız. Ondan bahsediyorumNiye zorlanacakmışız 4 bitiğin bir araya gelmesinden.
Telif yedi tabii ki. Bu aradan Youtube bir daha telif yersen kanalin kapatilacaktir uyarisi yapti. Neyse ki yarisma bitiyor.Yalnızlık sanfonisi kısmı canlıydı galiba. Bu arada sana niye recep yapmamışlar. Telif mi yoksa yine kasıtlı mı@kerem
Seçimler birbirinden beter. Sahne performansı dedik, canlı dedik ama hiç birinde yok sahne. Sırf yabancı sevmiyorlar algısı yüzünden yerliye yönelen 4 vizyonsuz finalist olduğu için berbat seçimler oldu. Sahne performansını göz önüne alarakta oy vereceğim.
O Ses'in 10 senedir yapamadığını 1 bölümde yapan, star çıkaran X Factor tüm şovlara bedel.
Sertab'in yeni albümü cikiyor dur bakalim.Niye zorlanacakmışız 4 bitiğin bir araya gelmesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?