Kız hangi dizi olacak Batuhan'la konuştuğuma göre Parmaklıklar Ardında
Kanka Parmaklıklar Ardında süperdi biliyon
O ne demek la. .ss Gönder oyunu hadi bekliyorum zaten 4 şarkı.Cok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06
Oh oh iyiHayır değiştirmedi sadece eleme potasını kızıştırdın diyelim.
bu hareketten sonra bir daha beni bulunduğun mekana etiketleme uğramam vallahi? çok pis kinlendim sanaTers pandiğinle mutluluklar o zaman.
Batuhan bu hafta giderse haftaya Ahmet-Harun koalisyonu onu dıştan da Atacan-Çiğdem destekleyecek.Yarın göreceğiz artık umarım hüsrana uğrarsın
Al sana bir ters pandik daha o zaman.bu hareketten sonra bir daha beni bulunduğun mekana etiketleme uğramam vallahi? çok pis kinlendim sana
Kimmiş o isim çok merak ettim.Aklımdaki isim elenecek bence
Hayalperestliğine hayran kaldımBatuhan bu hafta giderse haftaya Ahmet-Harun koalisyonu onu dıştan da Atacan-Çiğdem destekleyecek.
Gece gece yapılır mı bu.
Hiç onu düşünmemiştim gözlük atarken, öyle denk geldi 😛Ama sende hemen kolay gözluk atiyorsun@Bully
aa sizde 11 mart demi, tabi bizim gün bitti, gözluk geldiama bizde daha 10 mart, hala özel bir gün bugün benim icin
Evet bugünkide aklimda yoktu denk geldiHiç onu düşünmemiştim gözlük atarken, öyle denk geldi 😛
10 Mart'ı ben de hiç unutmayacağım sayende, 4.yılım ama önceden fazla bir anlamı yoktu, sen anlam katmış oldun
Çatla meraktan yarın bomba açıklamalarım olacakKimmiş o isim çok merak ettim.
Peki bu resmi armağan etsem özelden de mi söylemezsin?Çatla meraktan yarın bomba açıklamalarım olacak
Beni destere ile karıştırdın sanırımPeki bu resmi armağan etsem özelden de mi söylemezsin?
Sen @destere'den daha desteresin ama hadi saklıyalım bu gerçeği biraz daha.Beni destere ile karıştırdın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?