Hadi 3 ver de katılacağın bir sonraki yarışma için kredin olsunSeninle kapanmayi bekleyen bir hesabim var. Bu hafta kapatacam o defteri 😉 Yildizlarin intikami icin 1 verecektimde hadi @denizz19 un söz ettiği aşkın hatirina 2 olsun![]()
Vadikızına diziyi izletmiştim sahnelerini beğenmişti bayağı
![]()
üzgünüm. başka katılacağım bir yarışma olmayacak ve telafisini yapamayacağın kazık attın bana. Benki Olgun Şimşeke tam puan verdim elenme diyeHadi 3 ver de katılacağın bir sonraki yarışma için kredin olsun![]()
Benim nasıl sıralama yapacağımda mı kararsızsın yoksa bana vereceğin oyda mıBen seninkinin sıralamasında kararsızımbakalım nasıl bir sonuç çıkacak
![]()
ay tabiki kendiminkindeBenim nasıl sıralama yapacağımda mı kararsızsın yoksa bana vereceğin oyda mı![]()
İnşallah kıran kırana olduğum her kimse geçmişimdir onuay tabiki kendiminkindebirisiyle kıran kıranasın
seninkini tahmin edebiliyorum![]()
Harunnn mu dedi birisi.İnşallah kıran kırana olduğum her kimse geçmişimdir onu![]()
Yarın göreceğiz artık umarım hüsrana uğrarsınHarunnn mu dedi birisi.![]()
Oyy bebeğim yerim seniSeninle kapanmayi bekleyen bir hesabim var. Bu hafta kapatacam o defteri 😉 Yildizlarin intikami icin 1 verecektimde hadi @denizz19 un söz ettiği aşkın hatirina 2 olsun![]()
Ne sordun kız görmedim![]()
Cok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06
Kız hangi dizi olacak Batuhan'la konuştuğuma göre Parmaklıklar ArdındaKör bonişim benimm diziyi vadikızına izlettirdim beğenmişti demişsin yorumda bende sordum ki hangi dizi diye![]()
Kanka Parmaklıklar Ardında süperdi biliyonCok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06![]()