Yeni mi gönderdin.Oylarımı gönderdimParmaklıklar Ardında for ever
![]()
Evet az evvel
Merakla bekliyorum.Evet az evvel![]()
Valla ben de bekliyorum meraklaMerakla bekliyorum.Acaba sen de @batuhankaralar'ın sana yaptığı ters köşeyi yaptın mı? Yarın akşam sonuçlarda göreceğiz.
![]()
Yarışmaya ne güzel entrikalar katıyorum ya.Valla ben de bekliyorum merakla![]()
Benim dışımda da entrika kaldıran YokYarışmaya ne güzel entrikalar katıyorum ya.![]()
Ben seninkinin sıralamasında kararsızımOylarımı az önce gönderdim, merakla bekliyorum sonuçları![]()
Haklısın programımızın maskotu sensin.Benim dışımda da entrika kaldıran Yok![]()
Harikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyorOylarımı gönderdimParmaklıklar Ardında for ever
![]()
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyimBakacam belki yollarim
yok ya 1 ile 2 arasi kararsizim![]()
Pes etme bence hiç belli olmaz o işlerHarikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyor
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyim![]()
O da versin 2 etti valla farkla elenmesem bile %95 ihtimal elendim
Elenmeyeceksin benceO da versin 2 etti valla farkla elenmesem bile %95 ihtimal elendim![]()
tamam senimi kiracam . 2 olsun 😉Harikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyor
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyim![]()
Hadi beni de kırma 3 olsuntamam senimi kiracam . 2 olsun 😉
Harikasıntamam senimi kiracam . 2 olsun 😉
@dosimosi fikrini değiştirip tam puan verir o iyi vermez
Abla 1 verme de ne verirsen ver razıyımOyum hakkında yorum yapmayayım ben yakötü olmadı diyebilirim
Harikasın
Abla 1 verme de ne verirsen ver razıyım![]()
Harikasın
Abla 1 verme de ne verirsen ver razıyım![]()