Yeni mi gönderdin.Oylarımı gönderdim Parmaklıklar Ardında for ever
Evet az evvel
Merakla bekliyorum. Acaba sen de @batuhankaralar'ın sana yaptığı ters köşeyi yaptın mı? Yarın akşam sonuçlarda göreceğiz.Evet az evvel
Valla ben de bekliyorum meraklaMerakla bekliyorum. Acaba sen de @batuhankaralar'ın sana yaptığı ters köşeyi yaptın mı? Yarın akşam sonuçlarda göreceğiz.
Yarışmaya ne güzel entrikalar katıyorum ya.Valla ben de bekliyorum merakla
Benim dışımda da entrika kaldıran YokYarışmaya ne güzel entrikalar katıyorum ya.
Ben seninkinin sıralamasında kararsızım bakalım nasıl bir sonuç çıkacakOylarımı az önce gönderdim, merakla bekliyorum sonuçları
Haklısın programımızın maskotu sensin.Benim dışımda da entrika kaldıran Yok
Harikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyorOylarımı gönderdim Parmaklıklar Ardında for ever
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyimBakacam belki yollarim
yok ya 1 ile 2 arasi kararsizim
Pes etme bence hiç belli olmaz o işler @xemrexxx severdi diziyiHarikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyor
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyim
O da versin 2 etti valla farkla elenmesem bile %95 ihtimal elendimPes etme bence hiç belli olmaz o işler @xemrexxx severdi diziyi
Elenmeyeceksin bence @vadikızı da iyi vermiştir bence o da seviyordu diziyiO da versin 2 etti valla farkla elenmesem bile %95 ihtimal elendim
tamam senimi kiracam . 2 olsun 😉Harikasın kanka zaten 1 harici bir tek sen yüksek puan verirsin yorum yapmak bile içimden gelmiyor
Bari 2 ver de farkla elenmeyeyim
Hadi beni de kırma 3 olsuntamam senimi kiracam . 2 olsun 😉
Elenmeyeceksin bence @vadikızı da iyi vermiştir bence o da seviyordu diziyi
Vadikızına diziyi izletmiştim sahnelerini beğenmişti bayağıHarikasın
@dosimosi fikrini değiştirip tam puan verir o iyi vermez
Abla 1 verme de ne verirsen ver razıyım
Harikasın
@dosimosi fikrini değiştirip tam puan verir o iyi vermez
Abla 1 verme de ne verirsen ver razıyım