Kız hangi dizi olacak Batuhan'la konuştuğuma göre Parmaklıklar Ardında
Kanka Parmaklıklar Ardında süperdi biliyon![]()
O ne demek la. .ss Gönder oyunu hadi bekliyorum zaten 4 şarkı.Cok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06![]()
Oh oh iyiHayır değiştirmedi sadece eleme potasını kızıştırdın diyelim.![]()
bu hareketten sonra bir daha beni bulunduğun mekana etiketleme uğramam vallahi? çok pis kinlendim sanaTers pandiğinle mutluluklar o zaman.![]()
Batuhan bu hafta giderse haftaya Ahmet-Harun koalisyonu onu dıştan da Atacan-Çiğdem destekleyecek.Yarın göreceğiz artık umarım hüsrana uğrarsın![]()
Al sana bir ters pandik daha o zaman.bu hareketten sonra bir daha beni bulunduğun mekana etiketleme uğramam vallahi? çok pis kinlendim sana![]()
Kimmiş o isim çok merak ettim.Aklımdaki isim elenecek bence![]()
Hayalperestliğine hayran kaldımBatuhan bu hafta giderse haftaya Ahmet-Harun koalisyonu onu dıştan da Atacan-Çiğdem destekleyecek.![]()
![]()
Gece gece yapılır mı bu.
Hiç onu düşünmemiştim gözlük atarken, öyle denk geldi 😛Ama sende hemen kolay gözluk atiyorsun@Bully
aa sizde 11 mart demi, tabi bizim gün bitti, gözluk geldiama bizde daha 10 mart, hala özel bir gün bugün benim icin
![]()
Evet bugünkide aklimda yoktu denk geldiHiç onu düşünmemiştim gözlük atarken, öyle denk geldi 😛
10 Mart'ı ben de hiç unutmayacağım sayende, 4.yılım ama önceden fazla bir anlamı yoktu, sen anlam katmış oldun![]()
Çatla meraktan yarın bomba açıklamalarım olacakKimmiş o isim çok merak ettim.![]()
Peki bu resmi armağan etsem özelden de mi söylemezsin?Çatla meraktan yarın bomba açıklamalarım olacak![]()
Beni destere ile karıştırdın sanırımPeki bu resmi armağan etsem özelden de mi söylemezsin?
![]()
Sen @destere'den daha desteresin ama hadi saklıyalım bu gerçeği biraz daha.Beni destere ile karıştırdın sanırım![]()