Cennet Mahallesi ile Akasya Durağı'nı bir tutmak yakıştıramadım sayın jürim. .ss
@MasacRE- şutlandın mı yoksa jüri başkanlığından
Yollamadım tabi ki daha benim bu kadar erken yolladığım nerede görülmüş@MasacRE- şutlandın mı yoksa jüri başkanlığındanSen bu kadar erken yollamazsın çünkü
@Yakamoz-Asi abi sen yolladın mı
Şutlanmamışsındır da unutulmuşundur sadeceYollamadım tabi ki daha benim bu kadar erken yolladığım nerede görülmüş
Etiket niye yok diye @mrt-06 ya sormak lazım şutlandıysam ondan da haberim yok
Kaanım sende yılan gibi nerden bulup nerden ne çıkarıyon.@MasacRE- şutlandın mı yoksa jüri başkanlığındanSen bu kadar erken yollamazsın çünkü
Unutmuşum pardon.Yollamadım tabi ki daha benim bu kadar erken yolladığım nerede görülmüş
Etiket niye yok diye @mrt-06 ya sormak lazım şutlandıysam ondan da haberim yok
finali bekliyorum
Ters pandiğinle mutluluklar o zaman.finali bekliyorum
Ne oldu oy korkusu mu bastı?@MasacRE- şutlandın mı yoksa jüri başkanlığındanSen bu kadar erken yollamazsın çünkü
Etiket yoksa oy da oy.Kaanım sende yılan gibi nerden bulup nerden ne çıkarıyon.
Ben bu etiketi nerden aldım bilmiyorum ama @Yakamoz-Asi abim de göndermedi evet.
Unutmuşum pardon.
Abim teknik bir hata oldu yoksa ben seni bile bile etiketten çıkarır mıyım?Ne oldu oy korkusu mu bastı?
Etiket yoksa oy da oy.
Abim teknik bir hata oldu yoksa ben seni bile bile etiketten çıkarır mıyım?
Beni biliyorsun abim her zaman ki yaptığım saflıklar.Biliyorum biliyorum.şaka yapıyorum zaten. Göndereceğim akşama.
ikisi de Total'in dibi sayın başkanımCennet Mahallesi ile Akasya Durağı'nı bir tutmak yakıştıramadım sayın jürim. .ss
Finale belki bende açıklamalarda bulunurumBu hafta gerçekten açıklamalarım var. .ss
Ne güzel işte sayın jürim.ikisi de Total'in dibi sayın başkanım
Keşke bu gece gönderseydin oyunu. :/Finale belki bende açıklamalarda bulunurum
bu arada oylamayı yarın yaparım.
@batuhankaralar a vereceğim puanı netlestiremiyorum1 yada 2 diye kararsız kaldim. Sılanin jeneriği iyiydi. Niye değiştirdiyse artık.
Şuan 2 şarkı var sıralama olarak çok kararsızım.
Ama sen de her seferinde bana malzeme veriyorsun bebeğim. ssKaanım sende yılan gibi nerden bulup nerden ne çıkarıyon.
Ben bu etiketi nerden aldım bilmiyorum ama @Yakamoz-Asi abim de göndermedi evet.
Unutmuşum pardon.
Orda amacım başkaydı aslında ama senin oyun da önemli şimdi abicim evetNe oldu oy korkusu mu bastı?
Etiket yoksa oy da oy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?