TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Roman Havaları

Oy: 0 0.0%
  • Karadeniz Şarkıları

• Ankara Havaları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İşgüzar demeyelim. Puanlama yaparken farklı düşünebiliyorsun onu anladım
Ne zaman iyi beklesem hep düşük ya da orta puan verdin. Gerçi hiç yüksek vermedin ama olsun
Kanka o senle ilgili değil seçimlerinle alakalı ben beğensem seni en zirveye de atarım ama hiç güzel seçemiyon ki sağ olacak

ben bunu @Harunnn60 a önereyim sanırım hala elenmemişti

Geç kaldı o seçmiş bile türküsünü @Harunnn60 haruna iyiki önermemişsin oda daha iyi seçmiş be
aferim ona

Kaliteden anlayan çok olmaz zaten.

Hayır madem Karadeniz Türküsü seçecektiniz niye daha önceki haftalarda Karadeniz Müziklerini desteklemezsiniz.

Mesela @batuhankaralar çok iyi seçim yapmış.

evet ya bende istedim karadeniz müziklerini ama seçmediler işte

Sabahat Akkiraz - Kınalı Kar
sabahat akkiraz ın harika türküleri var ama sen gidip en zayıfını seçmişsin kınalı kar en iyilerinden biri değildir

@Ahmad kazım koyuncunun güzel bir türküsüyle gelmiş muhteşemdir ,
@Harunnn60 kazım koyuncuyu doğru yakalamış şarkıyı yanlış yakalamış aynı senin gibi şarkıda tutturamamış kazım koyuncuya rağmen pek sevemediğim bir türkü

@Çiğdem- berbat bir türküyle gelmiş yavuz bıngıldan nefret ederim

@Bully orta halli bir türküyle gelmiş neşet ustanın daha güzel eserleri olmasına rağmen buda idare eder

@batuhankaralar bağlar olgun şimşekten üfledilerle gelmiş şu an yarışma içinde en sevdiğim ikinci türkü oldu birazda aslı tandoğan etkisi var bunda

Netice olarak sevdin yani

Neden kimse seni sevmiyor da mı zıttına oy veriyor.

Senden güzel yorum aldıysam kesin elenirim

Kaliteden anlayan çok olmaz zaten.

Hayır madem Karadeniz Türküsü seçecektiniz niye daha önceki haftalarda Karadeniz Müziklerini desteklemezsiniz.

Mesela @batuhankaralar çok iyi seçim yapmış.
Güzel puanlarını bekliyoruz o zaman

Loto toto oynadık, ikramiye kime çıkacak bakalım