Reytingli ismi kaybettin artık Bully konuda tek takılır.Yarışmayı huzur evine döndürmeyin ne centilmenliği.
Sen merak etme kanka o iş bendeYarışmayı huzur evine döndürmeyin ne centilmenliği.
Aynen önce centilmenlik@Bully @Ahmad @batuhankaralar beyler centilmenliği elimizden bırakmıyoruz.Son haftalar şöyle kavga dövüş olmadan bitsin yarışma.@mrt-06
Son cümleye kadar gayet ciddisin sandımSen benden birsey bekleme artik. Okadar hep yüksek verip tuttum. Sen daha kesin benim yorumuda okumamissindir!
haftaya sana 1 verip rakiplerine en yuksek puani verebilirim 😛 tüm bas jurilik hakkimi kullanacam.
Sana yildizlara oy kullan dedik, senin icin kullanacam deyip rakibe verdin. Bedelini cok agir ödeyeceksin ve birsey daha unutma
tabiki saka yapiyorum hakkin olan puani alirsin
Huzurevinde kalacak kadar yaşlı değilizYarışmayı huzur evine döndürmeyin ne centilmenliği.
iyi sevindimSon cümleye kadar gayet ciddisin sandım
Huzurevinde kalacak kadar yaşlı değiliz
Harikasın.Sen merak etme kanka o iş bendebalonları patlatacağım
Buraya kadar gelmek de başarı tabiiyi sevindim
iyi sarkilarla gel, desteklerim tabiki. Erken elenme sansizligini kirdin artik
Senaryo bölümünde çaylaklar yazamıcakmı artıkYarışmayı huzur evine döndürmeyin ne centilmenliği.
Atacan büyük Reyting kaybı yaşayacak en önemli iki ismi kaybettiAynen önce centilmenlikBu ekipten kavga çıkmaz zaten rahat ol
Ben uygun ortamı kurarım, @Bully büyük laf ettin bunu not aldım.Reytingli ismi kaybettin artık Bully konuda tek takılır.
Beni patlatmak isteyen paralel güçlerin ayağının altına fünye koyarım
Kim dedi? Yok öyle bir şey.Senaryo bölümünde çaylaklar yazamıcakmı artık
O sonraki balonlardan
Atacan büyük Reyting kaybı yaşayacak en önemli iki ismi kaybetti
Biz neyiz bostan korkuluğu mu. ssBen uygun ortamı kurarım, @Bully büyük laf ettin bunu not aldım.
Tek başına Ne yapabilirsin ki senBiz neyiz bostan korkuluğu mu. ss
Gaza getirmeyin beni valla yakarım buraları
Beni sonlara bırakmana sevindim hacim olarak patlatılması gereken daha büyük balonlar varO sonraki balonlardanisteyipte yapamayacağım şey Yok
Her hafta elendim bana haksızlık yapıyorlar diye diye çeyrek finale çıktın.Beni patlatmak isteyen paralel güçlerin ayağının altına fünye koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?