Saf onu ben biri için yazmıştımYorumunu yeterince uzun bulmadım
Sana çok gıcık oldum demin. .ssNoldu kafan mı karıştı
Ayy süperim
Yahu sonuçları açıklamadan kazanan şu yazık oldu vs yazıyon siliyorum yine yazıyon konuyu kilitliyorum yine yazıyon siliyorum bu sefer duvardan yazıyon.
Sahi he saniyede 10 mesaj yazıyorum hayır haddini bildirmem gereken kişiler varsa da görmeden kaçıyor hepsi .ssAllah seni kahretmesin. .ss Çenen durmuyor ki.
Bende kaçmıyor işte farkı ben.Sahi he saniyede 10 mesaj yazıyorum hayır haddini bildirmem gereken kişiler varsa da görmeden kaçıyor hepsi .ss
@OzaN eski şampiyonluklarımın hakkını vermemiştin gözün kör olmasın .ss hakkımı helal etmiyorum umarım seni yolda askerler yakalar götürürler .ss
Tebrikler @Bully Müzik Adamı oldun bence bundan sonra Aşk Adamı da ol.
@Ahmad Sende iyi yarıştın bence dostum. Tebrikler.
@mrt-06 emeklerin için teşekkürler güzel bir sezon oldu bence en heyecanlı yarışma budur. MS olsun başka yarışmalar daha stratejik giderken bu yarışmada daha çok anlık hız lazım.
Bende kendim için yorum yapayım Çeyrek Finale iyi geldim bir sonra ki hedefi daha yükseğe çıkarmak.
Şimdiki yönetimi pek sevemedim hepsi itici hepsini postalayacağım yakında hayır biri geveze hiç susmuyor yılanın teki, diğeri de hiç kimseyi eleştirmeyen iyi pozları çizen biriBenimde aklıma geldi bence şimdi ki yönetimden iste
Bana tebrik yok mu.
Yazın buralarda olursan ikinci sezonda da buluşuruz.Tebrikler @Bully Müzik Adamı oldun bence bundan sonra Aşk Adamı da ol.
@Ahmad Sende iyi yarıştın bence dostum. Tebrikler.
@mrt-06 emeklerin için teşekkürler güzel bir sezon oldu bence en heyecanlı yarışma budur. MS olsun başka yarışmalar daha stratejik giderken bu yarışmada daha çok anlık hız lazım.
Bende kendim için yorum yapayım Çeyrek Finale iyi geldim bir sonra ki hedefi daha yükseğe çıkarmak.