Bana tebrik yok mu.
Yazın buralarda olursan ikinci sezonda da buluşuruz.
Sanada tebrikler emeğin büyüktü,çok tartışamlar yaşadım hakkını helal et
Bana tebrik yok mu.
Helal olsun cnm. Zaten sadece 1 hafta sorun yaşamıştık onda da neredeyse herkesle sorun yaşadım çok uğursuz bir haftaydı şarkı ve müzikten uzak rezalet bir hafta geçirmiştik.Sanada tebrikler emeğin büyüktü,çok tartışamlar yaşadım hakkını helal et
ben ettimde ne oldu pas geçmişsin ayoll işi yarım bırakıp geldimsenin için aler acele sonuc bitincede mutfağa gittim 😵😵😵Bana tebrik yok mu.
O ara etiketle uğraşıyordum heyecandan gözümden kaçmış, benden böyle şeyler kaçar mı yani bilerek görmemezlikten gelir miyim hiç? Teşekkürler.ben ettimde ne oldu pas geçmişsin ayoll işi yarım bırakıp geldimsenin için aler acele sonuc bitincede mutfağa gittim 😵😵😵
güzel bir sezon oldu cnm piskolojik olarak nekadar yorgun olduğunuda hissediyorum şuan yanı birşeyle ilgileemden normal takılmayı özlemiş durumda olmalısın okul yaz tatiline ayrılmıs ödevle dersle uğraşmuıyorsun hesabı oluyor sunucu için oy istemeden şarkı yapmadan boş takılmayı özlemiş oluyorO ara etiketle uğraşıyordum heyecandan gözümden kaçmış, benden böyle şeyler kaçar mı yani bilerek görmemezlikten gelir miyim hiç? Teşekkürler.
Sen finale kadar hiç oy kullanmadın ki jüri olarak sayılasınbenim oylarımı misafir oyu sayan @mrt-06 i kınıyorum ve bir daha @mrt-06 in düzenlediği yarışmalarda oy kullanmayacağım
ikincisi en son benim oyum açıklanacaktı son olarak @dosimosi nin oyunu sayan pis codmini iki kez kınıyorum , ve hızımı alamayıp dosimosiyide kınıyorum
üçüncüsü @Bully i daha şiddetle kınıyorum lanet olsun
@Ahmad tebrikler şampiyonluğu haketmiştin
Sana hediye biraktim ama gidiyorum ben artik ve baş jüriler sonda açiklanir. Çigdemin yarişmada gözün doymadimibenim oylarımı misafir oyu sayan @mrt-06 i kınıyorum ve bir daha @mrt-06 in düzenlediği yarışmalarda oy kullanmayacağım
ikincisi en son benim oyum açıklanacaktı son olarak @dosimosi nin oyunu sayan pis codmini iki kez kınıyorum , ve hızımı alamayıp dosimosiyide kınıyorum
zaten hediyenin ordan yazdım kınama mesajını geri çektim yani aramız harika )Sana hediye biraktim ama gidiyorum ben artik ve baş jüriler sonda açiklanir. Çigdemin yarişmada gözün doymadimi
Sen finale kadar hiç oy kullanmadın ki jüri olarak sayılasın
Ben hak etmedim mi
13 hafta boyunca bir kez oy göndermedin birde baş jüri mi sayacaktım?benim oylarımı misafir oyu sayan @mrt-06 i kınıyorum ve bir daha @mrt-06 in düzenlediği yarışmalarda oy kullanmayacağım
Kıskanç, çalış senin de olsun Ben ne zorlu yollardan geçtim bu rütbeleri kazanmak için, senin gibi boş oturmadımAbi bu ne? Ar yu seriyusli? Ciddi misin? Adam müziğin 'm'sinden anlamaz, aldığı rütbeye bak. 7 yıldır foruma üyeyim daha favoriliğin üstüne çıkamamışım ama adamın heryerinde bir rütbe yazıyor.
Teşekkür ederimTebrik ederim. @Bully
cümlenin başını anladımda fener in kaybedişinin benimle alakasını hala çözemedim@mrt-06 desterenin sılaya oy vericeğini bilmem yetti bully admin diye vermez en azından ucuz yırttık ikinci protesto vakasından @mrt-06 @Bully birkere oy verdiğimde @destere protesto etti @Bully musicsurvivorda vermiştim başıma bela oldu ozamandan beri fener kaybediyordu @destere yorum atmadı diye @mrt-06