TVen Bu Şarkı Benim 1. Sezon Şampiyonu | Bully

Sanada tebrikler emeğin büyüktü,çok tartışamlar yaşadım hakkını helal et :A
Helal olsun cnm. :A Zaten sadece 1 hafta sorun yaşamıştık onda da neredeyse herkesle sorun yaşadım çok uğursuz bir haftaydı şarkı ve müzikten uzak rezalet bir hafta geçirmiştik. :)

Bu arada profildeki sen misin? :A

ben ettimde ne oldu pas geçmişsin ayoll işi yarım bırakıp geldimsenin için aler acele sonuc bitincede mutfağa gittim 😵😵😵
O ara etiketle uğraşıyordum heyecandan gözümden kaçmış, benden böyle şeyler kaçar mı yani bilerek görmemezlikten gelir miyim hiç? :T: Teşekkürler. :bhr:

O ara etiketle uğraşıyordum heyecandan gözümden kaçmış, benden böyle şeyler kaçar mı yani bilerek görmemezlikten gelir miyim hiç? :T: Teşekkürler. :bhr:
güzel bir sezon oldu cnm piskolojik olarak nekadar yorgun olduğunuda hissediyorum şuan yanı birşeyle ilgileemden normal takılmayı özlemiş durumda olmalısın :A okul yaz tatiline ayrılmıs ödevle dersle uğraşmuıyorsun hesabı oluyor sunucu için oy istemeden şarkı yapmadan boş takılmayı özlemiş oluyor :A

benim oylarımı misafir oyu sayan @mrt-06 i kınıyorum ve bir daha @mrt-06 in düzenlediği yarışmalarda oy kullanmayacağım
ikincisi en son benim oyum açıklanacaktı son olarak @dosimosi nin oyunu sayan pis codmini iki kez kınıyorum , ve hızımı alamayıp dosimosiyide kınıyorum

üçüncüsü @Bully i daha şiddetle kınıyorum lanet olsun :)

@Ahmad tebrikler şampiyonluğu haketmiştin :)

benim oylarımı misafir oyu sayan @mrt-06 i kınıyorum ve bir daha @mrt-06 in düzenlediği yarışmalarda oy kullanmayacağım
ikincisi en son benim oyum açıklanacaktı son olarak @dosimosi nin oyunu sayan pis codmini iki kez kınıyorum , ve hızımı alamayıp dosimosiyide kınıyorum

Sen finale kadar hiç oy kullanmadın ki jüri olarak sayılasın :A

Ben hak etmedim mi :A

Sana hediye biraktim ama :( gidiyorum ben artik ve baş jüriler sonda açiklanir. Çigdemin yarişmada gözün doymadimi

Sana hediye biraktim ama :( gidiyorum ben artik ve baş jüriler sonda açiklanir. Çigdemin yarişmada gözün doymadimi
zaten hediyenin ordan yazdım kınama mesajını geri çektim yani aramız harika :))

Sen finale kadar hiç oy kullanmadın ki jüri olarak sayılasın :A

Ben hak etmedim mi :A

ankete oy verenler jüri sayılıyordu şimdi benim gibi konuda yüzbin mesajı olanın oyuyla hiç mesaj yazmayanın oyu aynı sayılmış adaletmi bu :)
sen hiçbişey haketmiyordun bana kalsa ilk hafta elenirdin :)

Abi bu ne? Ar yu seriyusli? Ciddi misin? Adam müziğin 'm'sinden anlamaz, aldığı rütbeye bak. 7 yıldır foruma üyeyim daha favoriliğin üstüne çıkamamışım ama adamın heryerinde bir rütbe yazıyor.

13 hafta boyunca bir kez oy göndermedin birde baş jüri mi sayacaktım?

Forum İstatistikleri

Konular
172,555
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd