İkna etmeye yeteceğini sanmıyorum.Sana öyle bir sürpriz yaparım ki oy gönderirsin.![]()
İkna etmeye yeteceğini sanmıyorum.Sana öyle bir sürpriz yaparım ki oy gönderirsin.![]()
İlk haftanın heyecanına ver, bende 2 gün diye düşünmüştüm ama yanlış hesap yapmışım.Oylamanın son günü bugün olsaydı keşke. Zaten 2 gün oluyordu bügün olsaydı. Yarına kadar uzaması kötü.Gelen seferden 2 gün olsa yeter oylama şeysi.
![]()
22'e kadar gönderseler açıklarsın.
Kaan ortalıklarda yok ama en son etkinliği 18 saat önce muhtemelen akşama kadar da gelmez.22'e kadar gönderseler açıklarsın.
Zaten her üçü sıklıkla online olan kişiler gönderirler umarım.![]()
Bir bombam daha var onu da söylersem temelli jüri olursun.Ulan bir oy için değer mi bu yaptığın?![]()
Oy vermeye ikna olduğumu söylemedimBir bombam daha var onu da söylersem temelli jüri olursun.![]()
Olursun olursun. Hem biraz mesajın artsın, 20 bin konusunu bir açamadım.Oy vermeye ikna olduğumu söylemedim![]()
İşim gücüm varOlursun olursun. Hem biraz mesajın artsın, 20 bin konusunu bir açamadım.Atacan sunuyor bak.
Demiştim ikna edeceğini sanmıyorum diyePes oha yuh.![]()
Senin işin gücün oyundur ya şimdi, 20 dakikanı almaz oylama.İşim gücüm var
Demiştim ikna edeceğini sanmıyorum diye![]()
20 dakika çok çok fazlaSenin işin gücün oyundur ya şimdi, 20 dakikanı almaz oylama.![]()
Ben işimi yaptığım zaman özenli yaparım. O da çok zaman alır10 dakika olsun.![]()
Ben işimi yaptığım zaman özenli yaparım. O da çok zaman alır![]()
Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? 🙄🙄Nasıl yaparsan yap ama yap.![]()
Bir annenin 'Tamam sen otur, ben giderim' demesi gibi hissettim.