İkna etmeye yeteceğini sanmıyorum.Sana öyle bir sürpriz yaparım ki oy gönderirsin.
İkna etmeye yeteceğini sanmıyorum.Sana öyle bir sürpriz yaparım ki oy gönderirsin.
İlk haftanın heyecanına ver, bende 2 gün diye düşünmüştüm ama yanlış hesap yapmışım.Oylamanın son günü bugün olsaydı keşke. Zaten 2 gün oluyordu bügün olsaydı. Yarına kadar uzaması kötü. Gelen seferden 2 gün olsa yeter oylama şeysi.
22'e kadar gönderseler açıklarsın.
Kaan ortalıklarda yok ama en son etkinliği 18 saat önce muhtemelen akşama kadar da gelmez.22'e kadar gönderseler açıklarsın.
Zaten her üçü sıklıkla online olan kişiler gönderirler umarım.
Bir bombam daha var onu da söylersem temelli jüri olursun.Ulan bir oy için değer mi bu yaptığın?
Oy vermeye ikna olduğumu söylemedimBir bombam daha var onu da söylersem temelli jüri olursun.
Olursun olursun. Hem biraz mesajın artsın, 20 bin konusunu bir açamadım. Atacan sunuyor bak.Oy vermeye ikna olduğumu söylemedim
İşim gücüm varOlursun olursun. Hem biraz mesajın artsın, 20 bin konusunu bir açamadım. Atacan sunuyor bak.
Demiştim ikna edeceğini sanmıyorum diyePes oha yuh.
Senin işin gücün oyundur ya şimdi, 20 dakikanı almaz oylama.İşim gücüm var
Demiştim ikna edeceğini sanmıyorum diye
20 dakika çok çok fazlaSenin işin gücün oyundur ya şimdi, 20 dakikanı almaz oylama.
Ben işimi yaptığım zaman özenli yaparım. O da çok zaman alır10 dakika olsun.
Ben işimi yaptığım zaman özenli yaparım. O da çok zaman alır
Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? 🙄🙄Nasıl yaparsan yap ama yap.
Bir annenin 'Tamam sen otur, ben giderim' demesi gibi hissettim.