TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Yuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.
Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsun

Bir de şey vardı ben Yıldızlar Yarışıyor da şarkı paylaşmaya başladım sen de başladın
Sen konuya yazın demiyor muydun yazsak kabahat yazmasak kabahat.
Daha da müzik paylaşmam ama yarı yarıya reyting kaybı yaşarsın bilesin. .ss

Özelden de kliplerinizi gönderdim bir an önce oylarsanız yarın bile sonuçları açıklarım.

@mrt-06 Oylarımı akşama gönderirim ablacım herkese başarılar diliyorum😉

Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedim
tamam neyse sen paylaş
sizin muhhabet daha devammı ediyor

Deniz dersine odaklan
Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.

@mrt-06 Oylarımı akşama gönderirim ablacım herkese başarılar diliyorum😉
Tamamdır ablam. 🙂

Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.

Tamamdır ablam. 🙂
Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma
ilk 10 dakikada falan

Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorum
Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.

Ayrıca bana yazmak bir şereftir.

Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma
ilk 10 dakikada falan
Film mi çektiler, drama dersi falan mı.

Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.

Ayrıca bana yazmak bir şereftir.

Film mi çektiler, drama dersi falan mı.
korku

diğerinide yarın izleyeceğiz

Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum.
Herkese iPad veriliyor şanslılar
benim zamanımda bile yoktu
zaten 4 sene önce başlanıldı