Benim seçimim baştan belliStratejik karar vereceğim forumun hayran kaldığı parça seçecem ve msde 1. olmuş![]()
Sonlarda biraz afalladım ama iyidi bence de.
Okadar olur bu haata değil insanlık haliSonlarda biraz afalladım ama iyidi bence de.![]()
Allah seni kahretmesin .ssBu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Size de tebrikler zaten şarkılarınız favorilerim arasındaydı.@Çiğdem- @yatutarsa @xemrexxx
Senin de elenmene üzüldüm ama çok iyi şarkılar kapıldığı için maalesef elenmek zorunda kaldın, kısmetse gelecek sezona artık.@vadikızı
Nerde elime sağlığım. .ssBu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Size de tebrikler zaten şarkılarınız favorilerim arasındaydı.@Çiğdem- @yatutarsa @xemrexxx
Senin de elenmene üzüldüm ama çok iyi şarkılar kapıldığı için maalesef elenmek zorunda kaldın, kısmetse gelecek sezona artık.@vadikızı
Gelecek hafta 2'li eleme olabilir bu arada.Okadar olur bu haata değil insanlık hali![]()
Bu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Emeklerine sağlık bu arada kardeşim, ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun@FaJi ne yazık ki eksik oy göndermiş, o yüzden onun oyları sayılmadı. Ve yine maalesef ki 10 puan düşüldü kardeşim.![]()
bir 90laar yapalım haftyaGelecek hafta 2'li eleme olabilir bu arada.![]()
Abla jüri olmak ister misin? 🙂evet öyle oldu biraz amacım eğlenmekti eğlendimde diğer arkadaşlara başarılar
diliyorum😉
Her sene ilk hafta eleniyor babaanne![]()
Tek isteğin o olsun, eline sağlık.Nerde elime sağlığım. .ss
Abla jüri olmak ister misin? 🙂
İlk değil aslında Hey Gidi Karadeniz'i de sunmuştum.Emeklerine sağlık bu arada kardeşim, ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun![]()