yanlıs streteji uyguladın ayoll ben türkiyeyi 1.ciliğe getireni seçtim sende türkiyeyi 1.cilikten edeni seçtin bencede politik oylar geldiOnu haftaya telafi ederiz zaten 1.sin fazla caz yapma.![]()
Sonradan düzelttiğini anlamadım sanki.Sen ne diyon Allah aşkına hiçbir şey anlamıyorum.
Diss atsan ne olacak herkesin aklına yerleşmişiz bir kere.Hemen bulup dis atıyorum o zaman.![]()
Neyi düzelttim La safSonradan düzelttiğini anlamadım sanki.
Diss atsan ne olacak herkesin aklına yerleşmişiz bir kere.![]()
Faji oyları eksik halaGörmeyenler için Batuşun oyları.
@batuhankaralar'ın oyları;
16 Puan: Faji / maNga - We Could Be The Same
15 Puan: yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
14 Puan: xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One
13 Puan: Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
12 Puan: turkuazz / Ruslana - Wild Dances
11 Puan: Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
10 Puan: Bully / Athena - For Real
9 Puan: soo / Loreen - Euphoria
8 Puan: MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops
7 Puan: EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back
6 Puan: Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
5 Puan: vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes
4 Puan: denizz19 / Yohanna - Is It True
3 Puan: Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
2 Puan: ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
1 Puan: sokak sanati / Lena - Satellite
yanlıs streteji uyguladın ayoll ben türkiyeyi 1.ciliğe getireni seçtim sende türkiyeyi 1.cilikten edeni seçtin bencede politik oylar geldi![]()
![]()
![]()
Açıklamayı 414. mesajda yaptım.Neyi düzelttim La saf![]()
oylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcanFaji oyları eksik hala![]()
Gidemem şimdi benlik bir şey yoksa uğraşamamAçıklamayı 414. mesajda yaptım.![]()
Senin 1. olman ve vadikızının sonunucu olması tesadüf müErtuğrulcu olrak kutlmk ykısır sana ayol![]()
La karşılıklı tam point vermişiz birbirimize sana da kalp kalbe karşıymış cümlesini sarfetmek istemiyorumoylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcan![]()
@FaJi ne yazık ki eksik oy göndermiş, o yüzden onun oyları sayılmadı. Ve yine maalesef ki 10 puan düşüldü kardeşim.Faji oyları eksik hala![]()
Demin oy paylaş diye @mrt-06 yerine beni etiketledin olay bu.Gidemem şimdi benlik bir şey yoksa uğraşamam![]()
Bir etiketim olacak evet.oylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcan![]()
ama şarkısı kötüydü @vadikızı na oy verirken çıklm yptyım millet iyi şarkıları seçtikten sonra çok geç dvrandı ama daha iyisini bulabalrdi yinedeSenin 1. olman ve vadikızının sonunucu olması tesadüf mü![]()