kız yine EKÇÖ saldırısına uğramışsın yineBana oy veren herkese teşekkür ederim nasip buraya kadarmış @mrt-06 emeğine sağlık atacan
kız yine EKÇÖ saldırısına uğramışsın yineBana oy veren herkese teşekkür ederim nasip buraya kadarmış @mrt-06 emeğine sağlık atacan
Hayır şarkın beğendiğim Eurovision şarkıları arasındaydı.. 8'den düşük verdiklerimi beğenmedim pek@Bully teşekkür ederim demek çift haneli lafıma aldandın
96 tane bildirim gözüküyor hangi mesaj.Deminki mesajı görmedin galiba.
Hayır şarkın beğendiğim Eurovision şarkıları arasındaydı.. 8'den düşük verdiklerimi beğenmedim pek
kız yine EKÇÖ saldırısına uğramışsın yine
Sen üzdün asıl beee
Sen de beddua ediyon @xemrexxx de beddua ediyor @sokak sanati da beddua ediyor yarın öbür gün kolsuz bacaksız kalcam sizin yüzünüzden.İsyan ediyorum bu yarışmada torpil var bana garezi olanlar düşük veriyorlar. Onları Allah'a havale ediyorum, hepsinin boyunları altında kalsın. .ss
@denizz19'un bana yorum yapma da sonuçları açıkla demesi ve benim de Dizi Savaşları'nın gördüğü ilgiyi senin yüzüne vurmam. Yazın bu yarışma yayında olursa rakip olacağımız için şimdiden göstereyim dedim.96 tane bildirim gözüküyor hangi mesaj.
Hemen bulup dis atıyorum o zaman.@denizz19'un bana yorum yapma da sonuçları açıkla demesi ve benim de Dizi Savaşları'nın gördüğü ilgiyi senin yüzüne vurmam. Yazın bu yarışma yayında olursa rakip olacağımız için şimdiden göstereyim dedim.
Sen ne diyon Allah aşkına hiçbir şey anlamıyorum.@denizz19'un bana yorum yapma da sonuçları açıkla demesi ve benim de Dizi Savaşları'nın gördüğü ilgiyi senin yüzüne vurmam. Yazın bu yarışma yayında olursa rakip olacağımız için şimdiden göstereyim dedim.
önce yılan dilin gitmeli bence oraya beddua et @denizz19Sen de beddua ediyon @xemrexxx de beddua ediyor @sokak sanati da beddua ediyor yarın öbür gün kolsuz bacaksız kalcam sizin yüzünüzden.
Senin oğlan çok tatlıydı ya sempatik bir tip.Teşekkürler arkadaşlar bu şarkının iyi bir sonuç getireceğini biliyordum. Tebrikler @Çiğdem-