Benim seçimim baştan belliStratejik karar vereceğim forumun hayran kaldığı parça seçecem ve msde 1. olmuş
Okadar olur bu haata değil insanlık haliSonlarda biraz afalladım ama iyidi bence de.
Allah seni kahretmesin .ssBu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Size de tebrikler zaten şarkılarınız favorilerim arasındaydı. @Çiğdem- @yatutarsa @xemrexxx
Senin de elenmene üzüldüm ama çok iyi şarkılar kapıldığı için maalesef elenmek zorunda kaldın, kısmetse gelecek sezona artık. @vadikızı
Nerde elime sağlığım. .ssBu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Size de tebrikler zaten şarkılarınız favorilerim arasındaydı. @Çiğdem- @yatutarsa @xemrexxx
Senin de elenmene üzüldüm ama çok iyi şarkılar kapıldığı için maalesef elenmek zorunda kaldın, kısmetse gelecek sezona artık. @vadikızı
Gelecek hafta 2'li eleme olabilir bu arada.Okadar olur bu haata değil insanlık hali
Bu haftanın en büyük kazancı @denizz19 sağolsun Is It True gibi harika bir şarkıyı keşfetmek oldu, umarım gelecek haftalarda da bu tür sürprizler görebilirim.
Emeklerine sağlık bu arada kardeşim, ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun@FaJi ne yazık ki eksik oy göndermiş, o yüzden onun oyları sayılmadı. Ve yine maalesef ki 10 puan düşüldü kardeşim.
bir 90laar yapalım haftyaGelecek hafta 2'li eleme olabilir bu arada.
Abla jüri olmak ister misin? 🙂evet öyle oldu biraz amacım eğlenmekti eğlendimde diğer arkadaşlara başarılar
diliyorum😉
Her sene ilk hafta eleniyor babaanne
Tek isteğin o olsun, eline sağlık.Nerde elime sağlığım. .ss
Abla jüri olmak ister misin? 🙂
İlk değil aslında Hey Gidi Karadeniz'i de sunmuştum.Emeklerine sağlık bu arada kardeşim, ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun