yanlıs streteji uyguladın ayoll ben türkiyeyi 1.ciliğe getireni seçtim sende türkiyeyi 1.cilikten edeni seçtin bencede politik oylar geldiOnu haftaya telafi ederiz zaten 1.sin fazla caz yapma.
Sonradan düzelttiğini anlamadım sanki.Sen ne diyon Allah aşkına hiçbir şey anlamıyorum.
Diss atsan ne olacak herkesin aklına yerleşmişiz bir kere.Hemen bulup dis atıyorum o zaman.
Neyi düzelttim La safSonradan düzelttiğini anlamadım sanki.
Diss atsan ne olacak herkesin aklına yerleşmişiz bir kere.
Faji oyları eksik halaGörmeyenler için Batuşun oyları.
@batuhankaralar'ın oyları;
16 Puan: Faji / maNga - We Could Be The Same
15 Puan: yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
14 Puan: xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One
13 Puan: Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
12 Puan: turkuazz / Ruslana - Wild Dances
11 Puan: Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
10 Puan: Bully / Athena - For Real
9 Puan: soo / Loreen - Euphoria
8 Puan: MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops
7 Puan: EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back
6 Puan: Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
5 Puan: vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes
4 Puan: denizz19 / Yohanna - Is It True
3 Puan: Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
2 Puan: ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
1 Puan: sokak sanati / Lena - Satellite
yanlıs streteji uyguladın ayoll ben türkiyeyi 1.ciliğe getireni seçtim sende türkiyeyi 1.cilikten edeni seçtin bencede politik oylar geldi
Açıklamayı 414. mesajda yaptım.Neyi düzelttim La saf
oylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcanFaji oyları eksik hala
Gidemem şimdi benlik bir şey yoksa uğraşamamAçıklamayı 414. mesajda yaptım.
Senin 1. olman ve vadikızının sonunucu olması tesadüf müErtuğrulcu olrak kutlmk ykısır sana ayol
La karşılıklı tam point vermişiz birbirimize sana da kalp kalbe karşıymış cümlesini sarfetmek istemiyorumoylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcan
@FaJi ne yazık ki eksik oy göndermiş, o yüzden onun oyları sayılmadı. Ve yine maalesef ki 10 puan düşüldü kardeşim.Faji oyları eksik hala
Demin oy paylaş diye @mrt-06 yerine beni etiketledin olay bu.Gidemem şimdi benlik bir şey yoksa uğraşamam
Bir etiketim olacak evet.oylamada hata olmuş arkadaşlar herkes konuya diyip reytingini yükseltecek aklınca totalcan
ama şarkısı kötüydü @vadikızı na oy verirken çıklm yptyım millet iyi şarkıları seçtikten sonra çok geç dvrandı ama daha iyisini bulabalrdi yinedeSenin 1. olman ve vadikızının sonunucu olması tesadüf mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?