TVen Bu Şarkı Benim 1.Hafta (2.Sezon)

boğaz köprüsünden atlayabilirsin bişey demene gerek yok

ilk hafta herkes bomba gibi gelmeye başladı işimiz zor

bir @Çiğdem- in şakirasını övelim dedik ama gelenler eskileri gölgede bırakmaya başladı

@OzaN kesin jüri olur lp yi görünce

Jürileri ve yarışmacı arkadaşlarını etiketlersen daha kolay beğeniye ulaşabilirsin
özellikle jürileri etiketlesin yarışmacı arkadaşların kendisine faydası yok halefe hiç faydaları dokunmaz

yarışma şarkıcıların en iyi şarkısıyla gelme imkanı veriyor ama şarkıcın favorilerimden değil
bakalım son değerlendirmede kaçıncı sırada yer bulacak funda recebi dinlemem lazım

Sayemde kalanlar seni etiekt etmeye başladı seni yarışmaya dahil ettim onuda unutma

Ben kendi adıma yük olmam sana cnm bu arada geçmiş olsun hasta olmuşsun

yarışmacıların kabahati yok bunda
@gözlemci nin artniyetli etiketinden kopyalamışlardı
Evet ama ben etiekt içinde senin olmadını fark ettim

Sayemde kalanlar seni etiekt etmeye başladı seni yarışmaya dahil ettim onuda unutma
aaa @Halef beni etiketlememiş lp den soğudum birden
lp yi görünce etikete bakmamıştım hiç

aramalarım sonunda nihayet buldum elenecek şarkıyı

Sanırım bu hafta biz yarışmacılar oy vermicez değilmi @gözlemci

Oyüzden trübüne oynadım seçimemle jurilere yani
tabi sonradan jeton düştü sende yarışmacı arkadaşlarını görmezden geldin şimdi tekrar gönül almaya çalışıyorsun
@S.G.A.T. sana feci kinlenmişti senin yüzünden şimdi şakirayıda dışlayacak malesef

Sadece siz juriler oy vericeksiniz sanırım kaderimiz sizin elinizde

senin barış amcayla @S.G.A.T. ın MFÖ sünü fazla yıpratmadan emekliye ayırmak şart bence

Sadece siz juriler oy vericeksiniz sanırım kaderimiz sizin elinizde
hep kaderini çizmek istemiştim sonunda elime düştün hogatha

senin barış amcayla @S.G.A.T. ın MFÖ sünü fazla yıpratmadan emekliye ayırmak şart bence

hep kaderini çizmek istemiştim sonunda elime düştün hogatha
MFÖ yıkılmaz, S.G.A.T. yığılmaz!

MFÖ yıkılmaz, S.G.A.T. yığılmaz!
gözlemeciyle işbirliği içinde hareket edeceğim bu sefer safları sıklaştırmam lazım

@Yiğitt niye gözlük atmış anlamadım oysa ben barış amca bunlara göre fazla bir isim burda yıpranmasın istemiştim
demekki insanlara iyilikte yaramıyor

Sen böyle açık açık söyle, Barış'a tam puan ver ben sana neler yapacağım.