2015 Brooklyn - Film Yorumları

yalnız seni motive edeceğim derken beş altı arkadaşımızı yerin dibine batırmak zorunda kaldım mecburen :)
neyse onların sorun yapacağını sanmıyorum ? keyifli forumlar dileyeyim sana :)
teskkur ederim🙂.iyi geceler))

rusyada yaşadığını duyunca hemen kaynaştın belki sana sarışın uzun bacaklı arkadaş bulur diye totoşa bak 😱 @Çiğdem- yine boynuzlandı :A @Harunnn60 @Doğu

rus sanki burda yokta burda zaten bol bol var sen bakma braz aramız limonu olsada rusyayla rus kızlarıyla arayı asla soğutmayız:) rus kızlarıyla aramıza putin giremez :)

@orxan200e Hoşgeldin. :D Türkçen gayet iyi. :D

@destere pompyce dilini de unuttun. :A

pompyceyi bilerek katmadım araya ben orda bak işte bu arkadaşalr o kadar kötü yazmasına rağmen hala anlayabiliyoruz dedim :) ama pompy i anlamıyorumki :)) onun için onu örnek veremem :)

boşver hiç önemli değil zaten forumda türkçeyi tam doğru telafuz eden çok az insan var :) düşünebiliyormusun @xemrexxx o farsça arapça kuşdili karışımı türkçesiyle 150 bin mesaj yazmış :)) hatta ondan daha kötü durumda olan @Çiğdem- giresunca yazdığı halde onu bile anlıyoruz :) demekki bu işler türkçenin mükemmel olmasıyla alakalı değil bir şekilde anlaşılsın mesajın yetiyor :))

ayrıca mesajlarında bir sorun göremedim çok iyi durumda ?

bu arada memleket neresi aslen nerelisin türkçenin kötü olduğunu neden düşündün yani normalde yurtdışında falanmı ikamet ediyorsun ?
hahah aa ne varmış benim türkçemde beee :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan