teskkur ederim🙂.iyi geceler))yalnız seni motive edeceğim derken beş altı arkadaşımızı yerin dibine batırmak zorunda kaldım mecburen
neyse onların sorun yapacağını sanmıyorum ? keyifli forumlar dileyeyim sana
teskkur ederim🙂.iyi geceler))yalnız seni motive edeceğim derken beş altı arkadaşımızı yerin dibine batırmak zorunda kaldım mecburen
neyse onların sorun yapacağını sanmıyorum ? keyifli forumlar dileyeyim sana
Bizi şimdi aşağıladın mı sen?
İlk göze kötüsü batıyor da ondan Şaka zateno kadar övgüyle bahsettim sizden sen o mesajın içinden en kötüleri cımbızlamı seçip çıkardın ) güzel sözlerim niye boşa gittiki şimdi ?
rusyada yaşadığını duyunca hemen kaynaştın belki sana sarışın uzun bacaklı arkadaş bulur diye totoşa bak 😱 @Çiğdem- yine boynuzlandı @Harunnn60 @Doğu
rusyada yaşadığını duyunca hemen kaynaştın belki sana sarışın uzun bacaklı arkadaş bulur diye totoşa bak 😱 @Çiğdem- yine boynuzlandı @Harunnn60 @Doğu
cok sagol tesekkur ederijm🙂
hahah aa ne varmış benim türkçemde beeeboşver hiç önemli değil zaten forumda türkçeyi tam doğru telafuz eden çok az insan var düşünebiliyormusun @xemrexxx o farsça arapça kuşdili karışımı türkçesiyle 150 bin mesaj yazmış ) hatta ondan daha kötü durumda olan @Çiğdem- giresunca yazdığı halde onu bile anlıyoruz demekki bu işler türkçenin mükemmel olmasıyla alakalı değil bir şekilde anlaşılsın mesajın yetiyor )
ayrıca mesajlarında bir sorun göremedim çok iyi durumda ?
bu arada memleket neresi aslen nerelisin türkçenin kötü olduğunu neden düşündün yani normalde yurtdışında falanmı ikamet ediyorsun ?
hahah aa ne varmış benim türkçemde beee