Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Çok ilginç, dizinin bana göre gelmiş geçmiş en iyi 3 bölümünden biri olan Sinek bölümü dizi tarihinin en düşük puanını almış!!!
Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü.

Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü.
Lost ile BB nin aynı saatte yayınlandığını bilmiyordum, ikisini de Final yaptıktan sonra bitirmek gibi geç kalmışlığa uğradım. Gerçi GOT hariç bütün üst düzey dizilerde öyle oldu.

Yine de bir Lost olmasa da Breaking Bad Lost un hemen ardından gelecek kalitede bir dizi. En kötü dedikleri bölüm bile efsane
Hele bazı bölümlerde Walt'ın kafayı ikide bir çarptığı sahneler, hayatımda öyle nefessiz güldüğümü hatırlamıyorum.

Ben de zaten o günü yaşadığımdan değil, sonradan öğrendim. 2010'da Breaking Bad diye bir dizi olduğunu bile bilmiyordum muhtemelen.

Şöyle bir çalışma var diziyle ilgili çok da güzel.

SPOILER İÇERİR

Ne zamandır soracağım unutuyorum. Şu olay gerçekten gerçek mi?
Tüm o mimikleri filan sahte bir maske miymiş?
Eğer öyleyse inanılmaz hayal kırıklığı.

@OzaN @HeisenBerg
Gerçek de ne fark eder ki? Sonuçta mimikler yine Bryan Cranston'ın. Sadece saç, sakal orijinal değil.