Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Bence genel olarak da bir STV filmi hikayelerinden esinlenmeler var.

Puan versene. .ss

4x9
Bu bölümle birlikte nasıl vergi kaçırılacağını da öğrenmiş olduk. Çok teşekkürler Breaking Bad!
8/10

4x11
OMG! 😱
Walt'ın son gülüşü neydi öyle. :O Çok fena bir sezon finali gelecek gibi hatta gibi fazla öyle olacak

Ted'in ayağı ilk takıldığında anlamıştım öleceğini, şaşırtmadı.
Sky alsaydın keşke çeki.
-12 ve 13 ün daha iyi olacağını umduğumdan- 9.5/10

4x12,13
Walt 😱 Nasıl kıydın küçücuk çocuğa
Yine de en azından Gus'dan kurtulduk.

Hector'un DEA macerası çok gereksiz ve bir o kadar da sıkıcıydı, küfür edip gitti

Mike'a ne oldu acaba
Gelecek sezon daha fazla olacak gibi.
Gus'ın arabaya niye binmediğini açıklarlar diyordum ama açıklamadılar çok havada kaldı yakıştıramadım BB'ye
Malum mu oldu adama

Anna sanırım bu sezon da Emmy almıştı. Rakiplerini bilmiyorum ama bana pek Emmy'lik oyunculuk yok gibi geldi.
12: 9.5/10
13: 10/10

Gus'ın o geri dönüşü son sezonda da açıklanmayacak. Ben de çok takılmıştım ona. Çok saçmaydı.
@yatutarsa

Gus'ın o geri dönüşü son sezonda da açıklanmayacak. Ben de çok takılmıştım ona. Çok saçmaydı.
@yatutarsa
madem açıklamayacaksınız niye öyle bir sahne yapıyorsunuz
yorumlara baktım walter ın gözlükleri kafasındaydı ışıma olmuştur onu farketmiştir dediler de çok uçuk geldi bana?

Oha uydurmuşlar.
Skyler uydursun bir şeyler, belki inandırıcı olur.

5x1
Walter iki adam öldürünce hemen kötü adam triplerine girmiş
Sky baya korktu bu bölüm hiç ses etmedi yaptıklarına
8.5/10

Anna Gunn o sezon adaydı ama alamadı bir tane yaşlı teyze ye ödül verdiler o yıl

Anna Gunn 5.sezonun ilk yarısında ve ikinci yarısında ödül aldı

5x3
Bu Walt denen zat-ı muhterem üçüncü sezon bir sinek çıktı diye koca labaratuvarı birbirine katmamış mıydı? şimdi o ka böceğin arasında yapıyor
insan gerçekten hayret ediyor

o eski skyler dan eser yok şimdi
nerede walt ı eve bile almayan skyler
artık walt dan baya korkuyor.
8/10

Başharfi "t" olan ve adı 4 harfli olan birisi girebilir diye tahmin ediyorum.
Girmez belki de.
malum mu oldu sana

Google amcadan spoiler yemiştim.

5x5
o çaldığınız metilaminin içinde boğulun lan
çocuk naptı size belki daha yeni geldi ortada mal mal gülen üç beş adam gördü el sallamak istedi. öyle olmasa bile kim inanır küçücük çocuğa. hangi mantıkla öldürdün todd
jesse nin çocuğun ölmesine verdiği tepki > fatma giriğin çocuğunu kartala kaptırdığında verdiği tepki.
9/10

5x6
şu walter ı alın yayından. 737k dolar için yola çıktı 5 milyon doları beğenmiyo haspam

5x7
balıkesir in çılgın eşeklerine havale ediyorum seni walter. mike ı öldürmek ne demek lan :S
bu todd dan ne köy olur ne kasaba.
jesse de atarını yaptı ve gitti. kirli parayı da istemiyor artık
az skyler çok huzur
7/10