Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Evet eminim.

Varilin altında bir takip cihazı buldular. Mike da bunu polisin değil o paranoyak kadının koyduğunu söyledi. Ve onu öldürmeye gitti?

Sen emin misin?
Tamam aynı bölümmüş.

Sen biraz emin konuşmuşsun o yüzden biraz şüpheye düştüm.
Orada Walt değişik şeyler söyledi ama sonucundan Jesse memnundu. Jesse de kadının ölmesini istemiyordu. Ben olayı senin tersine yorumladım kısacası.

Mike bu yapacağım dediğini yapar.
Ki hak etti bence de ölmeyi. Sanırım sonunda Walt öldürmeyeceğiz tarzında bir şey demişti. :/

5x5

İyi bir bölümdü.
Tren soyma işi gerçekten büyük bir riskti. ABD'nin tam ortasında öyle bir yerin olması ne saçma?

Todd'un çocuğu öldürmesi.
Açıklanabilir bir durumdu bence orada olmaları. En azından o yaştaki bir çocuğa açıklayabilirlerdi. Şimdi durum daha da kötü olacaktır.

Skyler'ın Walt'u evde istememe durumu özensiz hazırlanılmış. Ne oldu, neden istemiyoru anlamadan geçilmiş. Dizi de ilk kez böylesine net bir duygu değişimi oluyor, olmasaymış keşke.

9/10

5x5

Bu bölüm çok iyiydi. Özellikle bir yerden sonra aksiyon tavandı.

Tren soyma işleri bu dizide göremeyeceğimiz bir şeydi, diziye renk kattı. Ortada pek bir mantıksızlık yoktu bence. Zaten ıssız bir yerde soygunun olduğu yer.

Todd karakterini bölümün başlarında sevmiştim ama bölümün sonunda yaptığı şey çok acemiceydi. Orada çocuğun ölümü aceleye geldi. Bu konu üzerinde biraz düşünülebilinirdi. Şimdi büyük ihtimal bir de Jesse'nin psikolojik sorunlarıyla uğraşırız.

Skyler ve Walt'un durumları sıkıcı. Skyler fazlalık bence bu dizide.

Puanım: 9.5/10

Son düzenleme:
5x6

Önceki bölüme göre daha düşük bir bölümdü.
Jesse'nin yemek masasındaki hali çok komikti.
Jesse bir akıllanmış bir şey olmuş bu çocuğa. Mike'ın yanında eğitildiğinden mi nedir?

Walter işi bırakabilirdi. Bundan sonra Skyler'la arası düzelmez zaten ama en azından çocuklarıyla aynı evde olurdu.

Aslında Walter'ın arkasında bayağı bir delil var. Okulun kimya labaravatuarındaki kayıp eşyalar, Gale'in defterindeki WW'ye saygılar yazısı, pısırık bir adamın bir anda böyle değişimi. Hatırlamadıklarım da vardır. Düşünülebilir bir isim bence.

8.5/10

İyice uçtunuz siz ya 5x6 nedir 5x2 diyordunuz en son.

İlk 7 bölümde film gibi dediğim bölüm 5x5'ti, siz de beğenmişsiniz zaten. Emmy'de de yönetmenlik, kurgu gibi dallarda adaylık alan bölümlerden biriydi. (Diğer ikisi 5x7 ve 5x8)

5x6

Önceki bölüme göre biraz zayıftı ama iyi bir bölümdü yine.

Jesse'yi bu sezon baya sevmeye başladım.
Bence de baya değişmiş. İyi de olmuş bu değişim.

Walt'un davranışlarının gerekçesi yeterli değil bence. Hiçbir riske girmeden 5 milyon alacaksın daha ne?
Yeni planı ne merak ettim.

Puanım: 8.5/10

5x7

Ünlü "Say my name"li bölümdü.
İyiydi denilebilir.
Vay be Mike reyiz öldü.
Hak etti ama söyleseydin nolurdu!

Skyler'ı sevmeyenler 5. sezonla birlikte sevmemeye başladılar sanırım. Ya da ben de öyle oldu. Jesse olumlu yönde, Skyler olumsuz yönde bir değişim geçirdiler bu sezon. Ne düşündüklerini anlamak güç. Bir de Jesse o kızdan ayrıldım demişti geçen bölümlerde, nasıl delirmedi?

9/10

en azından bu bölüm söylenmediğini bilseydim daha iyi olurdu ama neyse

yeni basladım diziye hayırlısı simdilik bıraz sıkıcı gdiyor

5x7

Ara ara sıksa da iyi bölümdü.

Mİkeee.
Ya Walt ne değişik bir adamsın abi sen ya.
İsim söylemedi diye adam mı öldürülür hem de Mike'ı.

Puanım: 9/10

Son düzenleme:
5x8
Hapishanedeki kişilere önlem alınmaması, hepsinin bu kadar kolay öldürülmesi saçma geldi bana. Bu olmasa daha yüksek verecektim.

Hank reyiz.
Ya zaten insanların aklına çoğu iyi şey tuvaletteyken geliyor.
9/10

Son 4 gün!