Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
Diyorum ki şimdi idealde ilerde ne olabileceğini biliyorsun, ben hergün basket oynarım mesela, sende voleybol oyna mesela, ne oynamayı seviyorsun.
üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda

üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda
Kızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.

Pasör olarak oynadıysan boyunun bir önemi yok zaten

Kızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.
Bende küçükken futbol,şu sıralar basketbol.Aslında küçükkende oynardım basketbol ama şu an merkez oldu

Basketbol oynamayı çok seviyorum şimdi hergün oynuyorum.
Bu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk
Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu
Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyordu

hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir
Voleybolda refleksin çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorum

iyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundur

hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir
Tahmin etmiştim, ben daha pas atamıyorum voleybolda.

Zaten adamını tutmassan yenilmeye mahkumsun, onlara oynamayı öğret o zaman, takım oyunu da olması lazım.

iyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundur
Ne var oynamaya,gayet kolay bir oyun
Geçenlerde oynuyoruz derste birde sınav yapıyor hoca.Sayı attıktan sonra servise ben geçtim.Aşağı yukarı 5 tane servis attım arka arkasına hep sayı oluyor.Baktım elimde acıdı,sıkıldım bilerek dışarı attım topu

ayoll sizinki eğlencesine bilmeyen kişilerden olusan bir şey
bizim rakip okulun bazı takımalrının kızları canavar gibilerdi bildiğin